מידע שימושי נגן באלי

• הוסף לסימניות
הבת שלי מחפשת נגן שכולל בתוכו גם את הפונקציות הבאות:
רמקול פנימי
העברתי קבצים
שעון מעורר
סידור קבצים
וכמובן פונקציות סטנדרטיות כמו עברית, חריץ הרחבה וכו'

ללא רדיו ווידאו, או אפשרות הגיונית להוציאם

יש המלצות ?

• הוסף לסימניות
תצטרכו לוותר על העברת קבצים ועל רמקול...
אבל תקבלו את הנגן הכי פרקטי ונח שיש כיום.

לגופו של ענין. לא מכיר נגן מאלי עם העברת קבצים. רק נגני אנדרואיד.

• הוסף לסימניות
תצטרכו לוותר על העברת קבצים ועל רמקול...
אבל תקבלו את הנגן הכי פרקטי ונח שיש כיום.

לגופו של ענין. לא מכיר נגן מאלי עם העברת קבצים. רק נגני אנדרואיד.
אחד השימושים שהיא רוצה לרמקול זה שעון מעורר, למה דווקא בנגן, ככה, לא אבין את ראש גיל ה"עשרה"
יש לדוג' לסאמוויקס את הנגן הזה

שכולל העברת קבצים ורמקול וכל השטויות, לא יודעת אם שווה את הכסף או לא, כי אני לא מתיימרת להבין בזה, אבל היא לא רוצה להשקיע 650 ש"ח בנגן
או שזה מה שנקרא נגן אנדרואיד ?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בדברים האלו, ואין י כח להכניס את הראש כדי להבין, אבל רוצה לספק אותה בתחום המותר.
ואם זה מה שהיא רוצה, הייתי בטוחה שכאן אמצע מישהו שמבין ויישמח לעזור.
זה אפילו לא אנדרואיד.
אז אם יש לך משהו עדכני יותר לגיל ה-עשרה, כולל לפחות חלק מהפונקציות לעיל, הבת שלי מאד תשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה