דרוש מידע נגן דוקו I touch

• הוסף לסימניות
קניתי היום את הנגן הזה
ויש לי בו באג נורא מעצבן
אשמח לשמוע אם מישהו יודע פתרון על זה

אם אני באמצע שיר
ואני מכבה את הנגן.
כשאני מדליקה אותו
ואני נכנסת למוזיקה השיר חוזר להתחלה
איך אני יכולה להכנס לשיר מאיפה שאחזתי בו
(רלוונטי במיוחד למתי שאני שומעת הרצאות)

אשמח לשמוע אם יש למישהו תשובה/
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
פליזזזזזזזז
אף אחד?

• הוסף לסימניות
שלום נחמה,

שמי אהרון רבינוביץ, אני היבואן של נגני DOQO.

לצערי, בדגם הנגן שקנית אין אפשרות לחזור למיקום שהיית בו באמצע קובץ, זה פונקציה שניסינו להכניס לנגן הזה, ובינתיים המתכנתים לא הצליחו למצוא פתרון.

חשוב לי מאוד שתהיי מרוצה מהנגן, אז אם הפונקצייה הזאת קריטית עבורך, אשמח אם תיצרי קשר עם הודיה בשירות הלקוחות שלנו בטלפון 074-70-105-70 בין השעות 09:00-15:00, וננסה לדאוג לך להחלפה לדגם אחר, או פתרון אחר לפי העניין.

• הוסף לסימניות
שלום נחמה,

שמי אהרון רבינוביץ, אני היבואן של נגני DOQO.

לצערי, בדגם הנגן שקנית אין אפשרות לחזור למיקום שהיית בו באמצע קובץ, זה פונקציה שניסינו להכניס לנגן הזה, ובינתיים המתכנתים לא הצליחו למצוא פתרון.

חשוב לי מאוד שתהיי מרוצה מהנגן, אז אם הפונקצייה הזאת קריטית עבורך, אשמח אם תיצרי קשר עם הודיה בשירות הלקוחות שלנו בטלפון 074-70-105-70 בין השעות 09:00-15:00, וננסה לדאוג לך להחלפה לדגם אחר, או פתרון אחר לפי העניין.
אני מאד מעריכה את התגובה ואת הרצון הטוב.
הלוואי ועוד כמה ילמדו מכם איך לשרת את הלקוחות שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה