עניתי...
ת תהילושש משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג סאונד והפקות אולפן יוצרי ai 28/4/20 הוסף לסימניות #22 עניתי
י יהודי נוסף משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 28/4/20 הוסף לסימניות #26 עניתי, טבריה לדעתי
1 102 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 28/4/20 הוסף לסימניות #27 נכתב ע"י 102: 2000 ש״ח בפריסה רגילה 30 שנה לחצ/י כדי להרחיב... @adiadia אפשרי לשלם את כל הסכום בפעימה אחת ושימי לב ששינתי 30 שנה (לא מצליחה לערוך בהודעה עצמה)
נכתב ע"י 102: 2000 ש״ח בפריסה רגילה 30 שנה לחצ/י כדי להרחיב... @adiadia אפשרי לשלם את כל הסכום בפעימה אחת ושימי לב ששינתי 30 שנה (לא מצליחה לערוך בהודעה עצמה)
ה הרש'ל משתמש פעיל 28/4/20 הוסף לסימניות #28 חבר'ה, הבן אדם מכניס אתכם להגרלה בחינם, כל כך קשה לכם לנמק לו? הרי זה מה שהוא צריך! אז יאללה תענו ותנמקו
חבר'ה, הבן אדם מכניס אתכם להגרלה בחינם, כל כך קשה לכם לנמק לו? הרי זה מה שהוא צריך! אז יאללה תענו ותנמקו
ח חרמון משתמש מקצוען • 28/4/20 הוסף לסימניות #29 עניתי. סתם שאלה איך יכול ליהות שיש כאילו הפרשים דופלקס ענק בטבריה עדין יותר זול מדירה בבני ברק+ משכנתא?
עניתי. סתם שאלה איך יכול ליהות שיש כאילו הפרשים דופלקס ענק בטבריה עדין יותר זול מדירה בבני ברק+ משכנתא?
ל לא אני משתמש סופר מקצוען • 28/4/20 הוסף לסימניות #30 עניתי. דופלקס בטבריה. מילא אנחנו קצת משוגעים ומתעקשים לגור במרכז במחירי טירוף. אבל אם כבר באה זכיה - שתהיה מושלמת ומפנקת.
עניתי. דופלקס בטבריה. מילא אנחנו קצת משוגעים ומתעקשים לגור במרכז במחירי טירוף. אבל אם כבר באה זכיה - שתהיה מושלמת ומפנקת.
B bbh200 משתמש סופר מקצוען פמ"ג DIP עיצוב גרפי 28/4/20 הוסף לסימניות #31 עניתי בני ברק בכל מקרה גם אם אזכה לא אגור באפחד מהמקומות הנ"ל פשוט נראה לי שדירה בבני ברק זו השקעה טובה יותר
עניתי בני ברק בכל מקרה גם אם אזכה לא אגור באפחד מהמקומות הנ"ל פשוט נראה לי שדירה בבני ברק זו השקעה טובה יותר
ל לא אני משתמש סופר מקצוען • 28/4/20 הוסף לסימניות #33 אגב איפה מוצאים דופלקס שלוש קומות בטבריה על חוף הכנרת עם כל הפינוקים במחיר של כ דירת 3.5 חדרים בבני ברק (1,500,000) בניכוי קרוב ל 700,000 שח משכנתא = סביב 800,000 שח. אשמח לקבל פרטים.
אגב איפה מוצאים דופלקס שלוש קומות בטבריה על חוף הכנרת עם כל הפינוקים במחיר של כ דירת 3.5 חדרים בבני ברק (1,500,000) בניכוי קרוב ל 700,000 שח משכנתא = סביב 800,000 שח. אשמח לקבל פרטים.
פ פסיה משתמש מקצוען • 28/4/20 הוסף לסימניות #34 עניתי. לא הייתי רוצה לגור בבני ברק בכלל... ולקבל דירה בטבריה זה מעולה להשקעה ונופש... המון הצלחה!
ה הארז משתמש מקצוען עריכה והפקת סרטים 28/4/20 הוסף לסימניות #35 עניתי טבריה כי יותר מושך להיכנס להגרלה כזאת
ש שועל ירוק משתמש מקצוען עריכה תורנית המשתמש נחסם 28/4/20 הוסף לסימניות #36 עניתי לא רואה שום עניין לגור בב"ב מה יש שם?
נ נתל'ע משתמש סופר מקצוען 28/4/20 הוסף לסימניות #37 עניתי - טבריה, כי קורץ לי יותר. ורק אל תעשו את הטעות של אחרים, אם זה 3 מפלסים אז זה טריפלקס ולא דופלקס.
עניתי - טבריה, כי קורץ לי יותר. ורק אל תעשו את הטעות של אחרים, אם זה 3 מפלסים אז זה טריפלקס ולא דופלקס.
ה הרש'ל משתמש פעיל 28/4/20 הוסף לסימניות #38 נכתב ע"י שועל ירוק: מה יש שם? לחצ/י כדי להרחיב... זיעה וצפיפות, לא מושך אותך?
מ מי זה כבר יכול להיות משתמש מקצוען 28/4/20 הוסף לסימניות #40 עניתי טבריה קורץ לי יותר בפרט אחרי עידן רון קובי.... בהצלחה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת