נכתב ע"י תמים;1847789:הכנס את הנגן למחשב תוך כדי לחיצה על הלחצן השמאלי [במקרה שמותקן לך רוקבוקס רגיל, אם מותקן לך רוקבוקס שמופעל ע"י לחיצה על הלחצן השמאלי אל תלחץ על שום כפתור] הנגן יופעל ע"י החיבור למחשב וישר יכתב עליו שהוא מחובר למחשב, כעת הכנס שוב קושחה בשביל לאפס את הנגן. תנתק ייכתב שדרוג קושחה מתבצע והנגן יעבוד טוב בעזרת ה'.
[ככה עשיתי לפני כמה ימים לנגן שהגיע אלי במצב כזה והפתרון פעל]
נכתב ע"י תמים;1847924:המחשב לא מזהה גם כשאתה מכניס אותו מכובה לתוך המחשב?
נכתב ע"י דודכהן;1848290:כותרת שלך קצת מעצבנת אותי כי אני מתעסק עם רוקבוקס הרבה וזה אחלא תוכנה פעמים בודדות היה לי איתה בעיות , זה ממשק פי 1000000000 יותר נוח מסנדיסק
מה שכן צורך יותר בטרייה ולפעמיים נתקע אז עושים איפוס ומדליקים ,
נכתב ע"י דודכהן;1848290:אממממממ שאתה מדליק תדליק בתוכנה הרגילה ולחץ על המקש העליון בריבוע וגם על מקש הבית ואולי זה יעבור לנגן עצמו או שזה יכנס להגדרות דמו ואיזור וכו ואז תכניס למחשב בהצלחה
נכתב ע"י יהודה הסטלן;2150593:אני נהנה מהתוכנה ולא עושה כמעט בעיות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים