נגן סאנדיסק שנדפק בגלל התקנת רוקבוקס

• הוסף לסימניות
שמתי רוקבוקס על הנגן, ובאיזשהו שלב משהו נדפק שם.
כרגע המצב הוא שבהפעלה ע"י סנדיסק נתקע על הפרח של סנסא, וכשאני מפעיל ע"י רוקבוקס נתקע על המסך של רוקבוקס עם כיתוב למעלה boot 4.0.

המחשב לא מזהה אותו.

יש משהו לעשות איתו, או למכור לחלפים:rolleyes:?

• הוסף לסימניות
הכנס את הנגן למחשב תוך כדי לחיצה על הלחצן השמאלי [במקרה שמותקן לך רוקבוקס רגיל, אם מותקן לך רוקבוקס שמופעל ע"י לחיצה על הלחצן השמאלי אל תלחץ על שום כפתור] הנגן יופעל ע"י החיבור למחשב וישר יכתב עליו שהוא מחובר למחשב, כעת הכנס שוב קושחה בשביל לאפס את הנגן. תנתק ייכתב שדרוג קושחה מתבצע והנגן יעבוד טוב בעזרת ה'.
[ככה עשיתי לפני כמה ימים לנגן שהגיע אלי במצב כזה והפתרון פעל]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1847789:
הכנס את הנגן למחשב תוך כדי לחיצה על הלחצן השמאלי [במקרה שמותקן לך רוקבוקס רגיל, אם מותקן לך רוקבוקס שמופעל ע"י לחיצה על הלחצן השמאלי אל תלחץ על שום כפתור] הנגן יופעל ע"י החיבור למחשב וישר יכתב עליו שהוא מחובר למחשב, כעת הכנס שוב קושחה בשביל לאפס את הנגן. תנתק ייכתב שדרוג קושחה מתבצע והנגן יעבוד טוב בעזרת ה'.
[ככה עשיתי לפני כמה ימים לנגן שהגיע אלי במצב כזה והפתרון פעל]

כתבתי שהמחשב לא מזהה אותו, לא בסנדיסק ולא ברוקבוקס.

• הוסף לסימניות
המחשב לא מזהה גם כשאתה מכניס אותו מכובה לתוך המחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1847924:
המחשב לא מזהה גם כשאתה מכניס אותו מכובה לתוך המחשב?

לא, הוא רק גורם להדלקה שנתקעת כנ"ל. אבל לא מופיע שום דבר חדש בכוננים

• הוסף לסימניות
כותרת שלך קצת מעצבנת אותי כי אני מתעסק עם רוקבוקס הרבה וזה אחלא תוכנה פעמים בודדות היה לי איתה בעיות , זה ממשק פי 1000000000 יותר נוח מסנדיסק
מה שכן צורך יותר בטרייה ולפעמיים נתקע אז עושים איפוס ומדליקים ,

אממממממ שאתה מדליק תדליק בתוכנה הרגילה ולחץ על המקש העליון בריבוע וגם על מקש הבית ואולי זה יעבור לנגן עצמו או שזה יכנס להגדרות דמו ואיזור וכו ואז תכניס למחשב בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1848290:
כותרת שלך קצת מעצבנת אותי כי אני מתעסק עם רוקבוקס הרבה וזה אחלא תוכנה פעמים בודדות היה לי איתה בעיות , זה ממשק פי 1000000000 יותר נוח מסנדיסק
מה שכן צורך יותר בטרייה ולפעמיים נתקע אז עושים איפוס ומדליקים ,

אני מזדהה עם חוסר הנוחות שלך עם הכותרת, אבל מה לעשות שזה המצב... ולזה אי אפשר להתכחש.

למרות שאישית אני לא מסכים איתך בכלל ונתקלתי כבר עם כמה נגנים של חברים שלא עבדו טוב בצורה זו או אחרת עם רוקבוקס, ולגבי הנוחות זה ענין של טעם.

מה שבטוח שהממשק של סאנדיסק נהיה דפוק יותר בכל גירסה שהם מוציאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1848290:
אממממממ שאתה מדליק תדליק בתוכנה הרגילה ולחץ על המקש העליון בריבוע וגם על מקש הבית ואולי זה יעבור לנגן עצמו או שזה יכנס להגדרות דמו ואיזור וכו ואז תכניס למחשב בהצלחה

לא עובר לנגן ולא להגדרות, הוא ממשיך להיתקע על "סאנדיסק"

• הוסף לסימניות
אני נהנה מהתוכנה ולא עושה כמעט בעיות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה הסטלן;2150593:
אני נהנה מהתוכנה ולא עושה כמעט בעיות!

יהודה אתה באמת סטלן איזה הקפצה:):):):)

• הוסף לסימניות
מה לעשות הוא צריך למלאות את ה10 ההודעות הראשונות שלו

• הוסף לסימניות
אם אדם אחד יכול להנות מההקפצה היה שווה להקפיץ...

• הוסף לסימניות
או כן או לא.
אבל מה שבטוח שע"פ חוקי הפורום אסור להקפיץ אשכולות ישנים ללא שום סיבה.

מומלץ לעבור על חוקי הפורום למתחילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה