נגן של סאן דיסק - לא עובד

• הוסף לסימניות
שלח ליבואן ותקבל חדש

מנסיון

• הוסף לסימניות
זה היה פעם, כיום נראה לי שהם דורשים את חשבונית הקניה.

• הוסף לסימניות
הפיתרון בדרך כלל ב80% מהבעיות להדליק אותו עם הכפתור (שמדליק את הנגן) ולהחזיק את הכפתור במשך 25 שניות ואחרי זה להדליק שוב.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו שלחנו (אם החשבונית) וקבלנו חדש

• הוסף לסימניות
מה כתובת החברה?
אשמח לקבל פרטים מדויקים.

• הוסף לסימניות
לא הולך

ניסתי ללחוץ על כפתור ההדלקה כדקה ולא הצלחתי להפעיל את הנגן????

לגבי שליחה לחברה, יש לי את הנגן כבר יותר משנתיים, ככה שזה לא יעזור כ"כ הרבה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה חודשים נגן 'בספייס' ז"ל והמסך הפסיק לעבוד, ניסיתי להגיע לחברה שנותנת שירות למוצרי סאן דיסק, זה בראש העין והם לא מסכימים שאשלח בדואר, רק לבוא אליהם... אולי בבין הזמנים נעשה לשם טיול, לשם כך, מומלץ?

יש מעבדת תיקונים באשתורי פרחי בירושלים שאומר שיכול לתקן ב-20 ש"ח
050-4150036

• הוסף לסימניות
יעזור לי גם לשלוח אליהם דיסק און קי ששבק ללא כל הודעה מוקדמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב וואלף;806640:
ניסתי ללחוץ על כפתור ההדלקה כדקה ולא הצלחתי להפעיל את הנגן????

לגבי שליחה לחברה, יש לי את הנגן כבר יותר משנתיים, ככה שזה לא יעזור כ"כ הרבה.

מנסיון אישי:

היה לי נגן בן 4 שנים!!! ששנתיים עבד ושנתיים לא לאחר שנתוודעתי לאפשרות לשליחה ליבואן החלטתי שאם לא יועיל לא יזיק [סה"כ עלות של דואר רשום] שלחתי כמובן בלי קבלה ולאחר כחודש קיבלתי מכתב שהנגן תוקן ויש שני אפשרויות או שאבוא לקחת או שאשלח צ'ק של 20 ש"ח [עלות משלוח דואר רשום] בחרתי באפשרות השניה ולאחר שבועיים קיבלתי נגן חדש!!! לא נגן מתוקן.:):):)

לכן מומלץ גם אם אין קבלה וגם אם אמרו בטלפון לא לשלוח

שלח נא גם תשלח...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;807059:
מנסיון אישי:

היה לי נגן בן 4 שנים!!! ששנתיים עבד ושנתיים לא לאחר שנתוודעתי לאפשרות לשליחה ליבואן החלטתי שאם לא יועיל לא יזיק [סה"כ עלות של דואר רשום] שלחתי כמובן בלי קבלה ולאחר כחודש קיבלתי מכתב שהנגן תוקן ויש שני אפשרויות או שאבוא לקחת או שאשלח צ'ק של 20 ש"ח [עלות משלוח דואר רשום] בחרתי באפשרות השניה ולאחר שבועיים קיבלתי נגן חדש!!! לא נגן מתוקן.:):):)

לכן מומלץ גם אם אין קבלה וגם אם אמרו בטלפון לא לשלוח

שלח נא גם תשלח...;)

לאן אני שולח???

• הוסף לסימניות
צריך לחפש את זה זה יקח קצת זמן

• הוסף לסימניות
י.ח. אלקטרוניקה
נראה לי באזוה"ת בראש העין

תוכל לברר אולי ב144

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה