נגן של סאנדיסק מוגן מפני כתיבה

• הוסף לסימניות
יש לי נגן שאני לא מצליחה להעלות אליו חומר. הוא רושם שהדיסק מוגן מפני כתיבה. גם לאתחל כמובן א"א. איך מסירים את ההגנה?

• הוסף לסימניות
פירמוט מבפנים, דהיינו מתוך הנגן עצמו. נסית?

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי פשוט, זה לשחרר את הנעילה, תבדקי בצד אם הנגן לא נעול!

• הוסף לסימניות
מה פתאום! לא קשור לאתחול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;638873:
הפתרון הכי פשוט, זה לשחרר את הנעילה, תבדקי בצד אם הנגן לא נעול!
יש לי דגם אחד ששם אני אכן רואה כפתר שאפשר לנעול ידני, בדגם הזה אני לא רואה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;638944:
יש לי דגם אחד ששם אני אכן רואה כפתר שאפשר לנעול ידני, בדגם הזה אני לא רואה.
את מתכוונת להדגם הראשון ששם יש סימן נעילה לצד ההפעלה
אך בהנגן החדש אין א"ז
רק צריך ללחוץ על הכפתור המרובע (עם סמל של בית ) לחיצה ארוכה לנעילה -ולשחרור

• הוסף לסימניות
אבל שוב: זה לא קשור להוספת שמע או פירמוט/אתחול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;639092:
את מתכוונת להדגם הראשון ששם יש סימן נעילה לצד ההפעלה
אך בהנגן החדש אין א"ז
רק צריך ללחוץ על הכפתור המרובע (עם סמל של בית ) לחיצה ארוכה לנעילה -ולשחרור
עשיתי כך, והוא עדין מתעקש ולא מסכים לקבל חומר.
יש עוד מישהו שיכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לפני ההפעלה לוחצים על הכפתור המרובע - הבית, ועל הכפתור הפעלה 20 שניות וזה אמור לאפס את הנגן (לא למחוק את הקבצים)
באתר של סאן דיסק אפשר לשאול מה אפשר לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה