דרוש מידע נגן MP3 נח לשימוש למבוגרים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לנגן MP3 נח לשימוש למבוגרים
מסך קריא
קל ופשוט לתפעול
יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
למבוגרים מומלץ נגני מקשים, שכרגע מתמעטים והולכים עקב מעבר הדור הצעיר למקשי מגע ומסכי מגע.
יש לקנות את נגני סאנדיסק שהיו בעבר מאוד פופולאריים, וחושבני שיתאים למה שחיפשתם.

רק לבדוק שזה לא מחודש, כמובן

• הוסף לסימניות
למבוגרים מומלץ נגני מקשים, שכרגע מתמעטים והולכים עקב מעבר הדור הצעיר למקשי מגע ומסכי מגע.
יש לקנות את נגני סאנדיסק שהיו בעבר מאוד פופולאריים, וחושבני שיתאים למה שחיפשתם.

רק לבדוק שזה לא מחודש, כמובן
יש עדיין בשוק סאנדיסק?
הציעו לי בחנות דוקו או גלסבה (שניהם דגם עם מקשים כמובן) איך הם?
תודה

• הוסף לסימניות
יש עדיין בשוק סאנדיסק?
הציעו לי בחנות דוקו או גלסבה (שניהם דגם עם מקשים כמובן) איך הם?
תודה
יש די מעט סאנדיסק, בפרט חדשים.
שולח באישי.
לגבי דוקו וגלסבה, בחלקם יש יותר פונקציות מהסאנדיסק כמו רטט בלוטוס ועוד. אך מבחינת עמידות הם חלשים משמעותית.

• הוסף לסימניות
יש די מעט סאנדיסק, בפרט חדשים.
שולח באישי.
לגבי דוקו וגלסבה, בחלקם יש יותר פונקציות מהסאנדיסק כמו רטט בלוטוס ועוד. אך מבחינת עמידות הם חלשים משמעותית.
אודה לך אם תשלח לי באישי איפה יש לקנות סאנדיסק.
תודה

• הוסף לסימניות
נגן סאנדיסק ספורט ללא כ.ז. וללא רדיו,
16 ג"ב זיכרון פנימי, נגד מים
חדש ולא מחודש 1 ב179 2 ב300
אחריות יבואן שנה
לפרטים 05KOSHER05 בגימייל

• הוסף לסימניות
אני חייב עם חריץ הרחבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה