• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות נגן MP3 על מה אתם ממליצים?
יש לי ניסיון עם סנדיסק, ולדעתי לא שווה את המחיר. בחיים הוא לא מחזיק יותר משנה,,,
יש למישהו נסיון עם זה?
ואיך בכלל זה עובד עם apple? זה כל פעם סיפור להכניס שירים? או אפשר לפרוץ או משהו?
תודה!

• הוסף לסימניות
אז כך, הנגנים הידועים של סנדיסק, כדאי לדעת וללמוד, אני אישית הצלחתי לבצע החייאה לפחות ל5 כאלה אחרי שלא עבדו למעלה מחצי שנה, בעצם הבעיה הרווחת היא שכביכול הבטריה נגמרה והיא לא נטענת, לכן המשכתי להטעין אותה שעות רבות נוספות, ולהפעיל תמיד את הנגן כשהוא מחובר למטען, לבסוף כל הנגנים חזרו לחיים, - סתם עצה בכדי לא להתייאש ולזרוק נגן כזה, אפשר גם לפרמט במחשב וזה עוזר. מעבר לכך שמעתי שיש חברה בבית וגן שמחליפה את כל הנגנים של סאנדיסק באחד חדש ומקורי, זה שרות של החברה כיוון שהיא רוצה לתת מענה טוב ללקוחות.

לא יודעת להמליץ לך על נגן אחר בכל מקרה. רק חסה על כספך שהוצאת ברכישה הקודמת

• הוסף לסימניות
אני לא מחליפה את איכות הסאונד של סנדיסק בחברה אחרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1274643:
אז כך, הנגנים הידועים של סנדיסק, כדאי לדעת וללמוד, אני אישית הצלחתי לבצע החייאה לפחות ל5 כאלה אחרי שלא עבדו למעלה מחצי שנה, בעצם הבעיה הרווחת היא שכביכול הבטריה נגמרה והיא לא נטענת, לכן המשכתי להטעין אותה שעות רבות נוספות, ולהפעיל תמיד את הנגן כשהוא מחובר למטען, לבסוף כל הנגנים חזרו לחיים, - סתם עצה בכדי לא להתייאש ולזרוק נגן כזה, אפשר גם לפרמט במחשב וזה עוזר. מעבר לכך שמעתי שיש חברה בבית וגן שמחליפה את כל הנגנים של סאנדיסק באחד חדש ומקורי, זה שרות של החברה כיוון שהיא רוצה לתת מענה טוב ללקוחות.

לא יודעת להמליץ לך על נגן אחר בכל מקרה. רק חסה על כספך שהוצאת ברכישה הקודמת

גם בפ"ת יש כזה שרות, וזה רק מראה כמה זה עולה להם אם הם מחלקים אפילו בלי לראות מתי קנית את הנגן

• הוסף לסימניות
בסאנדיסק המסך, כפתור כיבוי והפעלה- נשחקים מהר מאד..
בעידן האייפונים הציבור החרדי הוא הכמעט יחיד שצורך נגני MP3 ולא ברור מה האינטרס שלהם להשקיע בייצור שלהם.

• הוסף לסימניות
יש את הנגן החדש של MVB.
חילקו אותו בהגרלה הסינית של "זכינו", זה נראה משהו מיוחד (יש לו כניסה לUSB, ואפשר להעתיק אליו וממנו ישירות מנגנים אחרים בלי צורך לחבר מחשב באמצע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה