• הוסף לסימניות
אני מחפשת הרבה זמן נגן שתהיה בו פונקציה של קצב השמעה.
(שימושי בשמיעת שיעורים של מרצים שמדברים לאט)

בנגני סנדיסק אין כזו אפשרות. מישהו יודע על נגן שיש בו כזו אופציה??

• הוסף לסימניות
בנגני סאן דיסק קיימת אפשרות כזו.
להכניס לתקיית "ספרי שמע", שם ישנה כזו אפשרות.

• הוסף לסימניות
בנגני סאנדיסק יש אפשרות כזו! כשמכניסים לספרי שמע, אפשר לעצור באמצע, לשמוע משהו אחר ואחר כך לחזור לאותו מקום, ואפשר גם להפעיל בקצב איטי יותר או מהיר יותר.

• הוסף לסימניות
תודה!
אם כך אז אני מיד מזמינה.

זה משנה איזה דגם של סנדיסק?

• הוסף לסימניות
קנינו וניסינו, אבל אין שליטה על הקצב אלא רק לבחור בין רגיל, מהיר או איטי. המהיר הוא רק טיפה מהיר.
אני מחפשת נגן עם הפונקציה שהייתה בנגנים של פעם - לבחור מהירות בין 1 ל-10.

אשמח לכל מידע, לא משנה המחיר.

• הוסף לסימניות
ניתן להתקין עליו רוקבוקס ושם אפשר לעשות מה שרוצים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הכנסתי לנגן את הקבצים לפי ההוראות.
מה עכשיו? איך אני אגביר מהירות?

• הוסף לסימניות
לחיצה ארוכה לכיוון מעלה בזמן השיר.

• הוסף לסימניות
תודה!
אני צריכה לשנות את ההגדרות חזרה ל-MTF? או שמשאירים על MSC?

• הוסף לסימניות
אוקי, עובד מצוין! הגברנו מהירות ועבד פיקס!

• הוסף לסימניות
אם את צריכה בשביל שכתובים וגם אם לא
כדאי לקנות אקפרס סקרייב של nch
יש להם גירסת הדגמה בחינם
שאפשר להשתמש בה לפרק זמן סביר.
אפשר לכוון את המהירות בין 25 ל 300%
אם יהיו קשיים אפשר להתקשר באישי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה