נגנב לי האייפון ומשתמשים לי במייל

• הוסף לסימניות
הבוקר אני פותח את הgmail, ורואה שבשעה האחרונה השתמשו לי במייל gmail מאיזור בריטניה ואני בישראל!
כנראה זה דרך האייפון שלי שנגנב בשבוע שעבר, האם יש מה לעשות?
החלפת ססמה לא תעזור כי הוא נשאר מחובר, ו"צא מכל ההפעלות האחרות" עשיתי מיד כשזה נגנב.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• IP פריצת אייפון.jpg
    KB 225 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
החלפת סיסמה או לא?
צא מהפעולות האחרות לא יעזור במקרה והסיסמה שמורה במכשיר כי הוא יכול פשוט להתחבר שוב.
צריך לבצע את שניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;638979:
החלפת סיסמה או לא?
צא מהפעולות האחרות לא יעזור במקרה והסיסמה שמורה במכשיר כי הוא יכול פשוט להתחבר שוב.
צריך לבצע את שניהם.
החלפתי סיסמה, אבל אם אתה מכיר את האייפון הוא מחובר באופן קבוע דרך האפליקציה.
בכו"א, עכשיו הגדרתי שלא יאפשר IMAP מקווה שיעזור

• הוסף לסימניות
נראה שהגנב שלך לא מעניין אותו המייל שלך משום שלא ביצע את הפעולות הבאות:
שינו סיסמה
שינוי מייל לשיחזור סיסמה
שינוי מספר טלפון לאימות סיסמה(אופציונלי כדי שיגלו אותו)

ולמיותר לציין חגיגה שלמה על שאר הרכיבים של גוגל בחשבונך

• הוסף לסימניות
בדיוק.
הבעיה העיקרית היא אם יש לך גוגל צ'קאאוט למשל...

אני הייתי מחליף סיסמה, יוצא משאר ההפעלות, ומבטל imap לבינתיים.
מוזר לי שבאייפון ברגע שהסיסמה הוחלפה, הוא עדיין נותן להתחבר.
עד כמה שידוע לי באנדרואיד שלי זה לא כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה