עזרה נגנב לי הוויז בחג!! חייב עזרה

• הוסף לסימניות
ככל הנראה השארתי את האוטו פתוח בשבת. היה לי שם מכשיר וויז של חברת הדרן. ומישהו לקח את זה חייב עזרה איך לאתר אותו

• הוסף לסימניות
איך אני יודע מה המספר פלאפון של המכשיר כדי לנעול אותו מרחוק

• הוסף לסימניות
אם היה בב"ב הייתי ממליץ לך לפנות לשומרים עד כמה שיוכלו לעזור בנושא, אך לגבי ירושלים אין לי מושג...

• הוסף לסימניות
המכשיר מחובר לכתובת מייל?
יש לגוגל שירות מצוין של ״מצא את המכשיר שלי״.

• הוסף לסימניות
לא היה שמא רק וויז וזהו אפי' בוויז זה לא היה חשבון רשום

• הוסף לסימניות
אז אין לך סיכוי לאתר אותו

בכל מקרה רוב מוחלט של הגנבים יודעים לצאת מהחשבון, ככה שרוב הסיכויים שגם אם היה לך את כל זה - זה לא היה מועיל משהו.

המקום ימלא חסרונך

לגבי הסים, הוא רשום על שמך (אתה מקבל חשבונית כל חודש שיורדת מהבנק?) או שזה סים שקיבלת מהחברה שקנית והם משלמים?

• הוסף לסימניות
לי גנבו וייז של דרך המלך
והבנתי שאין הרבה מה לעשות...:(

• הוסף לסימניות
אם יש לך את הקופסא עם המדבקה של מספר ה IMI, יתכן ולמשטרה יהיה יותר סיכוי למצוא (יתכן שלחברת דרך המלך יש את הפרטים)
בכל אופן:
1. תבטל את הסים (הוא יכול להוציא אותו או לפרוץ את המכשיר ולבצע בו שימושים נוספים)
2. תדווח לדרך המלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה