נגנים מתים

• הוסף לסימניות
יש מצב שנגנים (סנדיסק) נהרסים בעקבות הטענה בחיבור USB במחשב?
כבר לא פעם ראשונה שנודם לנו נגן סנדיסק עם חיבורו למחשב, והתחלתי לחשוד שמה יש קשר.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, מה זה A1?
1 אמפר, מופיע על גבי המטען עוצמת זרם החשמל, ככל שהעוצמה גבוהה יותר ההטענה מהירה יותר, אבל נגני סאנדיסק עדינים ולהם מומלץ את ההטענה החלשה - פחות מ 2 אמפר.

• הוסף לסימניות
אין לי ככ נסיון בשנים האחרונות עם נגנים (אני חושב שלא ראיתי נגן מאז 2012...) אבל אין ככ הגיון במה שכתבו כאן

עוצמת הזרם בחיבורי USB (בכל מקרה ב USB2 , אני לא חושב שהנגנים שנפוצים היום הם USB3 , כי 99 אחוז מהם יוצרו לפני הרבה שנים) היא מקסימום 500MA (דהיינו חצי אמפר)

ובנוסף , ברוב המחשבים , המתח ביציאות ה USB מנוטר הרבה הרבה יותר מאשר המטענים הסיניים הנפוצים.
בקר ה USB שמובנה בתוך ערכת השבבים מכיל בקרי מתח וזרם מהטובים שיש.
99 מהמטענים הסיניים בשוק לא מכילים שום IC (שבב בקרת טעינה וחשמל)

כנראה שזה סתם צירוף מקרים , או שיש הסבר אחר, שלא קשור לזה

מצב השוואה של מטען USB סיני (והוא יחסית סביר) אל מול מטען מקורי של אפל למשל

ipad_chargers_bottom-s600.png
ipad_chargers_top-s600.png

קרדיט

http://www.righto.com/2014/05/a-look-inside-ipad-chargers-pricey.html

• הוסף לסימניות
לאחר דברי שני המומחים, רק אוסיף מנסיוני האישי:
מעשה במחשב שיציאת USB קדמית הייתה תקולה, (ומשום מה הקצר לא הפריע לעבודת המחשב), ושרף לי 3 נגנים שונים עד ששמתי לב לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה