נגני אירועים- שידוך וחיפוש נגנים/זמרים להרכבים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

חשוב שנגיע גם לשיתוף פעולה מקצועי ברמה זו.
אז אם אתם מחפשים הרכב, או שההרכב שלכם מחפש נגן מסוים, העלו כאן את בקשותיכם.
כתבו פרטים מקצועיים על החיפוש שלכם, כדי להקל את המלאכה ולתעל את התוצאות.
עלו (על הבמה) והצליחו.

• הוסף לסימניות
יש פה עוד חברי הרכבים??
עורו ישנים!
מחפש הרכב שצריך גיטרה. אני נייד עם הגברה אישית, טוב לחופות, בריתות ואירועים קטנים וגדולים כאחד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז מה אתם אומרים? בל"נ "כעת מחר" יש פה סרטונים/הקלטות של שלושתנו (אני גם מורה לנביא...). יאללה?

אני יעלה עכשיו, בתנאי שאתם מעלים עד מחר ....
אבל אני יותר 'אורגניסט' מאשר מנגן בלהקות (היו לי כמה אירועים של בס אקורד, אבל פחות התחום שלי)
אני כן ישמח לעבוד עם עוד כלי, כמו גיטריסט (חשמלי) או נשפן.

• הוסף לסימניות
גב במה זה הלוגו/עיצוב גרפי של הלהקה/זמר/קלידן/ שנימצא בדרך כלל מאחורי הבמה - מאחרי הנגנים.
פשוט אני מתעסקת בתחום המדיה/גרפיקה יותר מהנגינה ורציתי גם אני להשתתף בדבר זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה