- הוסף לסימניות
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.
חסום![]()
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
ישך הרכב או קלידן? או שאין משהו קבוע?אני זמר, עובד בעיקר עם הלא מוכרים, למעט כמה וכמה פעמים עם אלי לאופר... ולכן יש רק בקטנות למעט 3 חתונות ומאוד רוצה להתקדם ולהעשיר את העניין
בדרך כלל אני עובד עם קלידן קבוע שאינו מוכר (אפי' שמנגן יפה) ומידי פעם עם נוספים, אבל מחפש מישו קבוע עם יותר אירועיםישך הרכב או קלידן? או שאין משהו קבוע?
drive.google.com
תתן הרשאת גישהבע"ה בסימנא טבא.
הקלטות שלי עם קלאסית מוגברת.
דרור קובי מנגן עוד ישמע חסידי כלשהו.mp3
drive.google.com
מחילה על העיכוב.
עכשיו יש הרשאה. בבקשה תעדכנו אותי אם זה הסתדר. שבת שלום.תתן הרשאת גישה
אני נשפן ברמה די גבוההאני כן ישמח לעבוד עם עוד כלי, כמו גיטריסט (חשמלי) או נשפן.
תעלה לפה! שכולם יהנו ממה שה' יתן לך, ויכירו אותך!אני נשפן ברמה די גבוהה
איך אני יכול לשלוח לך חומרים שלי לחוות דעת?
מנחם 594 שטורדל ג'ימיילאיך אני יכול לשלוח לך חומרים שלי לחוות דעת?
יאלה מנחם, מחכים לך! תעלה קובץ!אני קלידן מחפש הרכב של תזמורת חבדית
תודה ימתוק.מדהים!!
אתה מנגן חשמלית?
אתה מנגן מוזיקה חסידית?
Dk20100אין לכתוב כתובת מייל
www.prog.co.il
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים