נגריה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אז לפני שאנחנו יוצאים למסע שורשים (תרתי משמע) בחיפוש אחר נגריה אמינה, זולה ובעלת שם טוב: יש לנו מפרט ארון שבנינו לפי צורך מדויק. מכירים נגריה טובה שמבצעת עבודות פרטיות באיכות ורמת גימור גבוהה?

מחכה להמלצות!

תודה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה- אולי לך יענו.;)
אני ביקשתי פה הרבה פעמים המלצות ולא קבלתי
מבקשת המלצה לנגר שיכול להכין לנו דלת רחבה למטבח
תודה רבה

• הוסף לסימניות
צביקה ומנשה ברח' נפחא מאחורי חשמל ז'בוטינסקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;1058635:
תודה רבה
יש לך מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;1058635:

יש בנפחא גם אחד בשם "ליאור"- משהו מכיר וממליץ?

• הוסף לסימניות
יש לי נגר מעולה. הוא עשה לי עכשיו מטבח מדהים. הוא גם ישר ברמות, חזר כמה וכמה פעמים על כל תיקון קטן.
אמנם הוא בירושלים אבל אולי יסכים לעשות גם בבני ברק.
מי שרוצה - באישי.

• הוסף לסימניות
מניסיון, צביקה ומנשה אמינים מאד ועושים עבודה יפה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1058646:
יש לי נגר מעולה. הוא עשה לי עכשיו מטבח מדהים. הוא גם ישר ברמות, חזר כמה וכמה פעמים על כל תיקון קטן.
אמנם הוא בירושלים אבל אולי יסכים לעשות גם בבני ברק.
מי שרוצה - באישי.

אשמח לקבל מספר טלפון באישי

• הוסף לסימניות
מנסיון
לעולם אל תסתמכי על המילים "עבודה יפה"
בקשי לראות עבודות
להתרשם בעינים שלך לראות אם העבודה מספקת אותך
תבקשי לפתוח מגירות תראי שאכן הם זורמות ולא נתקעות
הדלתות בסדר
וכו' וכו'
לא כל מה שיפה מבחוץ תמיד הוא טוב
תבדקי פינישים
לא תמיד מה שיפה לך יפה למישהו אחר
יש אנשים שרואים דברים שלא כל אחד רואה

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה