נגר באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
מכירים נגר באזור ירושלים, לעבודות נגרות קטנות?
מקצועי, אמין ולא יקר? (ביקשתי יותר מדי?)

אודה מאוד להמלצות.

• הוסף לסימניות
נצר - 050-5317991
בן דוד כמובן
-לא עומד בלוח זמנים-ולכן כדאי לתת לו צ'ק דחוי לכמה חודשים, ולהגיד לו שאחרי הגימור מושלם אני אביא לך מזומן.... חוץ מזה הכל בסדר.

• הוסף לסימניות
אני צריכה נגר בשביל פרוק והרכבה של ארונות, ולכן חייבת אחד שיבוא בזמן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וויני פו;1233941:
אני צריכה נגר בשביל פרוק והרכבה של ארונות, ולכן חייבת אחד שיבוא בזמן...

יכול להיות שבזה הוא בסדר.... התכוונתי אם הוא אומר לך שהאחרון שהזמנת (חדש) יהיה מוכן עוד שבועיים זאת אומרת שזה יהיה עוד 3-4 שבועות. אבל בכאלה דברים נראה לי שהוא בסדר גמור!
תדברי איתו ותגיד לו ש*** שלחה אותך, (אני שולחת לך את השם בפרטי) אבל זה חייב להיות בזמן! האם הוא יכול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1233960:
יכול להיות שבזה הוא בסדר.... התכוונתי אם הוא אומר לך שהאחרון שהזמנת (חדש) יהיה מוכן עוד שבועיים זאת אומרת שזה יהיה עוד 3-4 שבועות. אבל בכאלה דברים נראה לי שהוא בסדר גמור!
תדברי איתו ותגיד לו ש*** שלחה אותך, (אני שולחת לך את השם בפרטי) אבל זה חייב להיות בזמן! האם הוא יכול?
תודה על המידע המפורט פה ובפרטי (ועל התמונות!), ועל הרצון הכן לעזור.
הועיל לי מאוד מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה