נגר ברמה גבוהה

• פותח הנושא stsh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בדירתינו החדשה הכנו נישות מגבס לארון ספרים.
אני מעוניינת שהמדפים יהיו מעץ, כולל דלתות וארונות למטה.
יש למשהו המלצה לנגר אמין, עם רמת גימור גבוהה ושיודע גם לעצב? (אין הרבה מה)
אשמח מאוד להתחדש לפני פסח.

ם יש למשהו רעיונות או דוגמה - אשמח לראות
המון תודה:)

• הוסף לסימניות
נגר מעולה
מוטי סבן מרחובות
עבודה יפה ונקיה, ברמה גבוהה, אדם יר"ש
08-7754210

• הוסף לסימניות
אני מאיזור ירושלים - נראה לך שייך מבחינתו?
מותר לבקש ממך תמונה..?
תודה:)

• הוסף לסימניות
נסי להתקשר ולברר
לא שמתי את הנייד - 0544-948-003

יש דוגמאות מאוד יפות באתר שלו
www.rimononline.com

(נקי לחלוטין, אין סיבה שלא יפתח)

• הוסף לסימניות
עבודות באמת יפות, רציתי לראות סגנון של ארונות ספרים ורוב התצוגה באתר היא מטבחים וארונות בגדים.
אולי יש לעןד משהו המלצה?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא שיפץ פעם?
בבקשה, בניתי עליכם...

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאד מרוצה מאוסאמה - נגר ערבי עם עבודה איכותית מאד, כבר עשה אצלי כמה ארונות.
052-4436866

• הוסף לסימניות
עשיתי ארונות תחתיים בארון גבס אצל נגר נחמד מאוד, אבל לא מדפים. תחפשי כאן וצריכה להיות תמונה שהעלתי כשבקשו רעיונות לארונות גבס, אם תרצי מס' - אנסה להשיג

• הוסף לסימניות
שימו לב לתאריך!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה