נגר טוב וזול באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
אני צריכה נגר זול, שהעבודה שלו נחמדה, לא צריך באיכות הכי גבוהה,
עבור מטבח שאינו מיועד לאורך ימים ושנים.

תודה מראש לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
יש ערבי שהמחירים שלו זולים יחסית והעבודה מאוד טובה. באישי

• הוסף לסימניות
למה לתת פרנסה לאויבינו???

צלצלי למוקד עבודה עברית
1-599-588-588
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא לתת פרנסה לאויבנו, אלא לא להפסיד את ממוננו.
(תראו לי יהודי אחד שעובד במחירים האלה, אני לוקחת אותו היום!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;683763:

לפרנס יהודי זה לא להפסיד ממון, ועל פי פסיקת הגר"מ אליהו זצוק"ל מותר לשלם את ההפרש בין יהודי לערבי ממעשר כספים (אם המחיר שהיהודי לוקח זה מחיר מקובל בשוק אצל בעלי המקצוע היהודים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;683763:

רק תחשבי על זה שעם המשור החשמלי שאיתו הוא עובד, הוא מוכן ברצון רב לכרות את הראש ל...,
וכבר יצא לך כל החשק מלעבוד איתו.

(את זוכרת את הפועל הערבי בברכפלד שהיכה את הבוס שלו עם פטיש 5 ק"ג? נראה לך שהוא היה יצור יוצא דופן?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה