- הוסף לסימניות
ראיתי רק אשכולות ישנים.
אז אשמח ממש להמלצות עדכניות על נגר למטבח, באזור המרכז. עדיף מניסיון אישי...
תודה מראש!
אז אשמח ממש להמלצות עדכניות על נגר למטבח, באזור המרכז. עדיף מניסיון אישי...
תודה מראש!
אני עשיתי לאחרונה אצל רוזנר קיטצנס ממליצה מאד!!!רוזנר קיטצנס מאשדוד
מנסיון
לא מזמן
אשמח לקבל פרטים על הנגראני עשיתי אצל נגר יהודי שעובד רק עם יהודים ,עשיתי אצלו מטבח ואני מאוד מרוצה – עבודה מקצועית, שירות מצוין ותוצאה מהממת. והמחיר היה קצת יותר מ2 נגרים ערבים שקיבלתי מהם הצעת מחיר.
0556783953אשמח לקבל פרטים על הנגר
תודה
0556783953
אשמח לעוד פרטים חוץ ממס' טלפון ככה יוכלו עוד משתמשים להגיבאני עשיתי אצל נגר יהודי שעובד רק עם יהודים ,עשיתי אצלו מטבח ואני מאוד מרוצה – עבודה מקצועית, שירות מצוין ותוצאה מהממת. והמחיר היה קצת יותר מ2 נגרים ערבים שקיבלתי מהם הצעת מחיר.
אמא שלי בצעה אצלם כמה פרויקטים של נגרות - מטבח של יחידה, תוספת למטבח, ארונות, והיא מאד מאד מרוצה.היי, אשמח לדעת אם מישהו עשה אצל נגריית סבן? והאם אתם ממליצים עליו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים