נדבקנו כולנו...

• הוסף לסימניות
צבעים מיוחדים
הראשונה לוקחת

• הוסף לסימניות
הWB בתמונות נראה קר מדי, האחרונה לא בפוקוס, מהירות תריס נמוכה מדי עם צמצם סגור למדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1580532:
הWB בתמונות נראה קר מדי, האחרונה לא בפוקוס, מהירות תריס נמוכה מדי עם צמצם סגור למדי.

קו'מכל. תודה על התגובה. סימן שיש מה ....;)
פרוט: (לפי סדר כרונולוגי)
WB: שמש - בהכל.
F\4.5 - בשני הראשונות
*חשיפה(מהירות): 1/320 נ' - בשני הראשונות
ISO:250 - בשני הראשונות
האחרונה:
מהירות: 125
ISO:500
F11 באמת לא מאד חד. אבל לא יכלה לוותר עליו...

• הוסף לסימניות
תפיסה יפה מאוד בראשונה, וגם מקומפז יפה!

יש לך בעיה עם החדות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.א.;1580596:
קו'מכל. תודה על התגובה. סימן שיש מה ....;)
פרוט: (לפי סדר כרונולוגי)
WB: שמש - בהכל.
F\4.5 - בשני הראשונות
*חשיפה(מהירות): 1/320 נ' - בשני הראשונות
ISO:250 - בשני הראשונות
האחרונה:
מהירות: 125
ISO:500
F11 באמת לא מאד חד. אבל לא יכלה לוותר עליו...

ואיפה הטעות, לדעתך?

• הוסף לסימניות
חמודי!
מה הביא אותך לצלם בצמצם 11 בחוץ?

• הוסף לסימניות
מהירות 125 זה מאוד נמוך לצילום חוץ ועוד ילד בתנועה אז ברור שיצא מטושטש
גם 250 זה לא מספיק לדעתי.
אני מצלמת בחוץ על לא פחות מ400.

אבל צמצם 11 לא היה אמור להוריד מהחדות רק לתת עומק שדה פחות יפה.
למה באמת 11 אם יש רק מצולם אחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1580796:
מהירות 125 זה מאוד נמוך לצילום חוץ ועוד ילד בתנועה אז ברור שיצא מטושטש
גם 250 זה לא מספיק לדעתי.
אני מצלמת בחוץ על לא פחות מ400.
אבל צמצם 11 לא היה אמור להוריד מהחדות רק לתת עומק שדה פחות יפה.
למה באמת 11 אם יש רק מצולם אחד?

המהירות היא 320. בדר"כ אני נעה בין 320 - 350. לא עולה ל400
בתמונה האחרונה. אני עמדתי מול השמש ולא הוא. כי רצתי אחריו(אם את רואה את גזע העץ שמציץ. שיחקנו פיקאבו...)אבל העלתי את ה ISO ל500.ואם הייתי גם פותחת צמצם. התמונה היתה יוצאת שרופה. והתוצאה של זו: הצמצם היה קטן= נכנס פחות אור. לא תופס פוקוס (אולי כי לא היה משהו קונטרסטי מדי לבחירה) והיא קצת מגורענת.
וגם לא צילמתי על C=פוקוס עוקב.
ולכן ממליצים לצלם בחוץ על A =אוטומט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.א.;1580901:
המהירות היא 320. בדר"כ אני נעה בין 320 - 350. לא עולה ל400
בתמונה האחרונה. אני עמדתי מול השמש ולא הוא. כי רצתי אחריו(אם את רואה את גזע העץ שמציץ. שיחקנו פיקאבו...)אבל העלתי את ה ISO ל500.ואם הייתי גם פותחת צמצם. התמונה היתה יוצאת שרופה. והתוצאה של זו: הצמצם היה קטן= נכנס פחות אור. לא תופס פוקוס (אולי כי לא היה משהו קונטרסטי מדי לבחירה) והיא קצת מגורענת.
וגם לא צילמתי על C=פוקוס עוקב.
ולכן ממליצים לצלם בחוץ על A =אוטומט.

320 זה מהירות בסדר גמור ולא אמורה להיות איתה בעיה אם היא מתאימה לשאר הנתונים שבמצב הנתון. אגב מה הכוונה לא עולה ל-400? למה לא? אם צריך ואפשר לעלות ל400 ומעלה אז למה לא?

לגבי הצמצם 11, אני אנסה להסביר את זה:
בשביל מה העלת איזו אם לא כי ראית שבמצב הספציפי שאת נמצאת את צריכה יותר מהירות ובמקביל להאיר את התמונה כמו שצריך? 125 זה קצת לילד בתנועה, אז מדוע לא להעלות מהירות ולפתוח צמצם? פתיחת הצמצם לא היתה שורפת לך אם המהירות היתה גבוהה יותר.

פוקוס-לפקס לתוך העין, אם העניין הזה התפספס בתמונת פנים אפשר להגיד שהתמונה התפספסה אז אם את רואה שהוא עושה לך פרצופים חמודים כאלה תקליקי ללא הפסקה עד שתתפסי תמונה עם פוקוס בעין בול.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
320 זה באמת בסדר. חשבתי 250.
ומה שהשקעה אמרה ...

חוצמיזה איזו 500 מיותר לגמרי באור יום

• הוסף לסימניות
רוחי ,
איזה מתוק ושווה..
ותתחדשי על העדשה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה