עזרה נדהמתי | תושבי ירושלים, כמה אתם משלמים לקוב גז?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו בסופר גז, משלמים כ20 שקלים עבור קוב
ביקשתי הצעת מחיר מחברה מתחרה (ישראגז) הם גובים פחות מחצי! ודמי המנוי החודשיים 10 שקלים!
כלומר, כל חודש אני תורמת לסופרגז חצי מחשבונית הגז שלי.
בדקתי ומצאתי שכבר לא צריך לעבור בין הדיירים להחתים, מספיק להחליט על זה בישיבת דיירים
בקיצור, חבל על הכסף.

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון
למען... מעושק ידם

• הוסף לסימניות
כן גם אנחנו גילנו זאת לאחרונה,
רק ממה שהבנו הם נותנים את המחיר הנמוך רק אם יש צריכת גז גבוהה, כלומר בנינים עם יונקרס וכו' לכל השכנים.
אצלנו בבנינים אין לרוב השכנים יונקרס, והם לא רוצים לתת כזה מחיר...

• הוסף לסימניות
זה לא התנהלות של חברה מסויימת אלא שיטת מצליח הידועה...
אג ב כל תקופה כדאי לעשות ריענון למחיר לאחר סבב הצעות מחיר מי שיש לו את ההחלטה החתומה של ישיבת דיירים

• הוסף לסימניות
אני גרה בבני ברק ומשלמת 20 ש"ח לקוב אני חושבת שאנחנו סופר גז
איך אני עוברת חברה?
- שבוע שעבר היה כתוב ע"כ בעיתון יתד נאמן שישימו לב למחירים הגבוהים בגז

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על גז האם להתקין מערכת של יונקרס אפשר בכל דירה? גם בבנינים ישנים? או שיש תנאים שלא מאפשרים?

• הוסף לסימניות
אז לידיעת כל המשלמים הרבה , בדקתי עכשיו את החשבונית של סופרגז וגיליתי לתדהמתי שמחיר למ"ק הוא 25.50 שח"_+מע"מ!!!
חייב לארגן את השכנים הרגע, תודה רבה לפותחי האשכול

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו באמישראגז, שילמנו הונים,
לפני חצי שנה כל השכנים עברנו יחד לישראגז ומשלמים ממש חצי מחיר אם לא פחות.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
בבנין שלנו רצו לעבור מאמישראגז לחברה אחרת זולה יותר, החתימו את כל השכנים על מנת לעבור. (8.5 לקוב)
כשישראגז שמעו על כך, שלחו נציג שהחתים הפוך שהחברה מורידה עלויות לסכום הנ"ל.
תבדקו על מה אתם משלמים..

• הוסף לסימניות
כמה יוצא לכם חשבון בחודש?
לי יש גז פרטי - דבר שמעצבן ביותר
בלון של 12 ק"ג מחזיק לי חודשיים, עולה בערך 135
אם אתם מכסים בשבת עם פלטה על הגז = צריכה של שבוע!

• הוסף לסימניות
אגב, תבררי גם בפזגז. היתה לנו הצעה יותר זולה מישראגז רק בטווח זמן של שנתיים.

• הוסף לסימניות
כמה יוצא לכם חשבון בחודש?
לי יש גז פרטי - דבר שמעצבן ביותר
בלון של 12 ק"ג מחזיק לי חודשיים, עולה בערך 135
אם אתם מכסים בשבת עם פלטה על הגז = צריכה של שבוע!

איפה משיגים בלון בכזה מחיר?

• הוסף לסימניות
ידוע שסופר-גז הם היקרים ביותר!!
אבל כנראה אם באים עם הוכחות ומאיימים לעזוב הם מתגמשים.
אנחנו באמישראגז משלמים בערך 13 ש"ח

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית אפשר לעבור חברה? יש למישהו מידע?
פעם הבנתי שזה איזורי או משהו.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית אפשר לעבור חברה? יש למישהו מידע?
פעם הבנתי שזה איזורי או משהו.
חיבור הגז אצלנו הוא בשיטת תמנון, כמה בנינים ביחד עם צובר גז מרכזי. לאחרונה הם מחויבים לכתוב בחשבוניות אילו בניינים מחוברים יחד איתך, תבדקי בראש החשבונית. אפשר להתאגד עם הבניינים האלו.

• הוסף לסימניות
חיבור הגז אצלנו הוא בשיטת תמנון, כמה בנינים ביחד עם צובר גז מרכזי. לאחרונה הם מחויבים לכתוב בחשבוניות אילו בניינים מחוברים יחד איתך, תבדקי בראש החשבונית. אפשר להתאגד עם הבניינים האלו.
תפאדל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה