- הוסף לסימניות
אניגם אני שואל.
יש כאן מישהו ממודיעין עילית שלא מנוי בסופרגז?
אניגם אני שואל.
יש כאן מישהו ממודיעין עילית שלא מנוי בסופרגז?
יש דרך חדשה, יותר פשוטה:במודיעין עילית היתה קומבינה של חברת סופרגז עם חברות ציפחה (ברכפלד) וקרית ספר.
אבל בחפציבה וכמדומני גם בנאות הפסגה זה חברות אחרות ויותר יקרות.
בכל מקרה לפני כמה חודשים חברת סופרגז הוזילה מאד את המחירים ל10.7 לקוב לפני מע"מ ו10-20 לחודשיים לפני מע"מ בכל מודיעין עילית.
כאשר רוצים לעבור ספק גז, חייבים לחתום על אישור לכך לפחות 51% מהמחוברים לצובר, כאשר ברחובות מסויימים מדובר על כ250 משפ' בצובר אחד!
זה גם מאוד מאוד מסוכן!אמישראגז
בס"ה יוצא יותר זול להחזיק בלונים פרטיים, זה רק מעצבן וצריכים לאחוז ראש שלא יכבה באמצע השבת והחג
רציתי לעבור, התקשרתי לכל החברות, שאלו אותי באיזה שכונה אתה, ברגע ששמעו לא רצו להמשיך לדבר איתי.מניין לך הידע הזה?
אולי אפשר גם להוציא פיצויים על דבר שכזה?
שלום לכולם
בבנין שלנו רצו לעבור מאמישראגז לחברה אחרת זולה יותר, החתימו את כל השכנים על מנת לעבור. (8.5 לקוב)
כשישראגז שמעו על כך, שלחו נציג שהחתים הפוך שהחברה מורידה עלויות לסכום הנ"ל.
תבדקו על מה אתם משלמים..
לא היה קשור אלי אז אין לי אותהיש לך את ההצעת מחיר הזאת עדיין ? אם כן אם אפשר לשלוח לי אותה אשמח מאד, תודה.
רציתי לעבור, התקשרתי לכל החברות, שאלו אותי באיזה שכונה אתה, ברגע ששמעו לא רצו להמשיך לדבר איתי.
לקילו -או לקוב?אם ככה לא הגיוני מה שכתבו פה שמשלמים 8.5 לקוב
אנחנו נמצאים בסופר גז ומשלמים 17.8 לקוב בעבר היינו משלמים הרבה יותר ולאחר שהבאתי להם הצעת מחיר של 17.8 הורידו לי למחיר הזה באותו יום !!! מי שמשלם פחות באופן משמעותי אם יוכל לשלוח לי באישי את החשבונית ע"מ שאוכל לשולחה אל סופר גז פשוט חבל על הכסף שלנו אין לנו כל סיבה לפרנס את סופר גז.
לידיעת כולם בעבר הספיק לי רק להביא את ההצעת מחיר לסופר גז ולא יותר מזה אפילו לו היינו צריכים לעשות אסיפת שכנים פשוט אמרתי להם שאם הם לו מורידים את המחיר אני יארגן שהבנין יעבור לחברה אחרת זה כ"כ פשוט, התורה חסה על ממונם של ישראל... קדימה.
תתלונן ישירות למשרד האנרגיה. אם באמת יש לך נתונים.מניין לך הידע הזה?
אולי אפשר גם להוציא פיצויים על דבר שכזה?
יכול להיות שזה פלילי כאמור.רציתי לעבור, התקשרתי לכל החברות, שאלו אותי באיזה שכונה אתה, ברגע ששמעו לא רצו להמשיך לדבר איתי.
באיזו עיר מדובר? הבנתי שמחירים אלו רק בערים מסויימותשלום לכולם
בבנין שלנו רצו לעבור מאמישראגז לחברה אחרת זולה יותר, החתימו את כל השכנים על מנת לעבור. (8.5 לקוב)
כשישראגז שמעו על כך, שלחו נציג שהחתים הפוך שהחברה מורידה עלויות לסכום הנ"ל.
תבדקו על מה אתם משלמים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים