נדודי שינה

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני סובלת מנדודי שינה.
ואני מחפשת מה אפשר לעשות בקשר לזה.

זה כבר מספר חודשים, שאני מתעוררת באמצע הלילה(2,3,4) ויכולה גם שעתיים ויותר לא להצליח להרדם.
בהתחלה אמרתי לעצמי שבגלל שאני קמה, אז אני מתעוררת, והשינה חולפת לה,
אז איזה שבועיים שכבתי במיטה, אבל כשראיתי שהמיטה גם לא עוזרת, והשינה פשוט ממני והלאה, התייאשתי.

זה פשוט נוראי. אני משתדלת ללכת לישון בשעה סבירה(אזור 11) ובקביעות הימים שלי עייפים עייפים. כי אני בקושי סוגרת 5 שעות בלילה...

אני עובדת כל היום מאוד קשה, ולא נחה לרגע במשך היום - עבודה, ילדים, בעל....
(זה לא בגלל שנת צהריים עסיסית)

ואין לי לחצים מיוחדים בחיים(הדברים הרגילים שכולנו מייחלים רק להם)

האם יש פיתרון לדבר הזה??????????????.

אולי מכאן תצמח הישועה....

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לנסות
טיפות מלוטנין
יש בבתי טבע
בתקווה שאת ישנה כרגע...

• הוסף לסימניות
צריך לעשות בדיקת דם ולבדוק מצב ה TSH (בלוטת התריס) יכול להיות שיהיה צריך להתחיל לקחת "אלטרוקסין".
אם גם זה לא עזר צריך ללכת למעבדת שינה.

• הוסף לסימניות
מרן הגר"ח קנייבסקי שליט"א ייעץ לאחי שסבל מזה, לשתות רביעית כוס יין וזה אכן עזר.

• הוסף לסימניות
שמעתי שחוסר סידן גורם לנדודי שינה.
כדאי לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה