מכירה כמה פקודות בלינוקס שכנראה יפתרו את הבעיהקניתי דיסק אונקי, שמתי עליו חומר עכשיו אני מכניס למחשב וזה מה שהוא מראה לי...
יש לי בו חומר חשוב.
איך אפשר לפתור את זה עצמאי?
צפה בקובץ המצורף 1858563
זה כבר קרה לי בדרך כלל הדיסק אונקי לא של סאן דיסק ואז זה גם עשה לי בעיות והיום אני פשוט מגבה X 2 וקונה רק סאן דיסק בעיקרקניתי דיסק אונקי, שמתי עליו חומר עכשיו אני מכניס למחשב וזה מה שהוא מראה לי...
יש לי בו חומר חשוב.
איך אפשר לפתור את זה עצמאי?
צפה בקובץ המצורף 1858563
לא מראה. גם לא מראה כמה גיגה האונקיהוא מראה בחוץ שיש תוכן או שלא?
החיבור במחשב בסדר.זה כבר קרה לי בדרך כלל הדיסק אונקי לא של סאן דיסק ואז זה גם עשה לי בעיות והיום אני פשוט מגבה X 2 וקונה רק סאן דיסק בעיקר
או שיכול להיות שהחיבור שלך במחשב התקלקל תבדוק
סליחה על הבורות....מכירה כמה פקודות בלינוקס שכנראה יפתרו את הבעיה
לא יודעת אם יש פקודות זהות על וינדוס
מערכת הפעלהסליחה על הבורות....
מה זה לינוקס?
אפשר לשחזר בתוכנת EaseUSהיי
הכנסתי את הדיסק און קי למחשב וזה מה שעושה לי
לא התחלתי אותוצפה בקובץ המצורף 1930173
יש דרך לשחזר את זה עצמאית?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים