נדרשת יצירתיות בתכנון מטבח

• הוסף לסימניות
מתוך הערכה לנדיבות ולמקצועיות השופעות מהפורום...
אנו מתכננים בעז"ה לשבור את הקיר הימני, ולהוסיף למטבח את הרצועה הימנית ברוחב 1 מ' ובאורך כ-4 מ'.
מה שיוצר בפינה הימנית פנימית נישה לא קטנה, ומהווה אתגר ליצירתיות: איך לנצל אותה?
בתכנית: להחליף שיש, להוסיף ארונות לפי הצורך. מה שפחות שינויים באינסטלציה ובחשמל. ניתן לשנות קצת את מיקומי החלונות.
מציינת רק, שבשאלה של פונקציונליות מול עיצוב, העדפה מובהקת לפרקטיקה: כמה שיותר אחסון ומשטחי שיש.
מודה מאד מאד מראש לרעיונות שלכם!!
תכנית מטבח ישן.png

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שארחיב קצת.
המעצבת המליצה להמשיך עם השיש והארונות עד לקיר החיצוני עם החלונות,
ופשוט לוותר על הנישה (שמסומנת בתרשים הנוכחי בצהוב).
לי נורא חבל על השטח הזה שנעלם מהמטבח, גם אם היא מציעה לצרף אותו לחדר שמאחוריו.
תכנית למטבח חדש.png
רוצה מאד להשאיר אותו במטבח,
ומתלבטת איך והאם לשים שם מקרר/ תנורים/ גבוהים, ואז לקטוע את הרצף של השיש.
אודה מאד אם "תפתחו לי את הראש".

• הוסף לסימניות
קצת לפתוח את הראש..

המעברים בשילוב החלונות הגדולים, הורדת קיר המקרר והסתרת הגבוהים נותנים מרחב גדול.
שילוב עמודים סימטרי.
המקרר קצת רחוק
כמובן שיש עוד אופציות

‏‏לכידה.PNG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש תודה!!! חייבת לציין שזה רעיון יצירתי ומפתיע. לא חשבתי על הכיוון של שימוש בקיר הצדדי.
האם ההרחקה של המזווה/ מקרר/ תנורים - לא מאד מסרבלת את העבודה?

• הוסף לסימניות
קצת לפתוח את הראש..

המעברים בשילוב החלונות הגדולים, הורדת קיר המקרר והסתרת הגבוהים נותנים מרחב גדול.
המקרר קצת רחוק
כמובן שיש עוד אופציות

צפה בקובץ המצורף 801803
אם אני מבינה נכון. שינית כך שיהיה משטח בין המקרר לתנורים ויהיה מקום להניח? והמזווה לא רחוק מדי?

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה נכון. שינית כך שיהיה משטח בין המקרר לתנורים ויהיה מקום להניח? והמזווה לא רחוק מדי?
ויתרתי על המזווה לטובת משטח הנחה לתנור ולמקרר. זה טוב גם בשביל להשתמש במשטח הזה כמשטח אקספרס לקפה/מיניבר ליד המקרר כדי לא ללכלך את המטבח בשביל כל דבר קטן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש איזה דרך לשים שם את המקרר? הנישה בדיוק בגודל של מקרר...
לא נראה לי.
המקרר אמור להיות באזור הגבוהים
המקרר אמור להיות בכניסה למטבח.
המקרר צריך גישה נוחה.

• הוסף לסימניות
לי יש מחסן קטן במטבח, אני בקושי משתמשת בארונות, הוא מכיל לי כמו מזווה + כל החד פעמי הסגור ועוד ועוד,
כדאי לך לנצל את הנישה למחסן קטן למטבח
מט.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ויתרתי על המזווה לטובת משטח הנחה לתנור ולמקרר. זה טוב גם בשביל להשתמש במשטח הזה כמשטח אקספרס לקפה/מיניבר ליד המקרר כדי לא ללכלך את המטבח בשביל כל דבר קטן.
תוכנית יצירתית ויפה
אפשר להשתמש במגירות מזווה מתחת למשטח ההנחה יש מסילות בעומק של 70 ס"מ כך שאפשר להשוות בין עומק המקרר למשטח ההנחה ולקבל מגירות ארוכות לאיחסון מזון מניסיון הן מכילות המון
את הנישה אפשר לסגור למחסן ולהכניס אליו גם מקפיא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה