- הוסף לסימניות
מישהו ניסה את רנטה? ממליצים או שהם...?
עם חושן באמת לא נתתי לו הזדמנות. אבל כלל השירות הרגיש לי נהדר.חושן אני לא מכיר. אבל זכורים לי סיפורים מפרוג. יצא לך שהיה לו על מה לגבות ולא גבה? או שפשוט לא נתת לו הזדמנות?
לגבי שחר שמעתי המלצות מחברים - לדעתך הגבייה היתה ללא הצדקה או שהסכומים היו מופקעים?
אני שכרתי מהם פעם אחת, והיה שירות בסדר.מישהו ניסה את רנטה? ממליצים או שהם...?
אמרתי כבר, לא התנסתי איתו.איזה מחירים לדוגמא?
הוא בוודאות לבן?
נותן גם לפחות מחצי שנה?
עוקץ על כל שריטה?
יש את פריזבי - אחלה חברה לא עומדת על הראש ונותנת גם לנהגים חדשים מחצי שנה, המחירים ממש זולים, אני יודע שיש בבני ברק סניף בסוף השומר ובעוד הרבה מקומותאין חברה רשמית
רק שחור
כןיש את פריזבי - אחלה חברה לא עומדת על הראש ונותנת גם לנהגים חדשים מחצי שנה, המחירים ממש זולים, אני יודע שיש בבני ברק סניף בסוף השומר ובעוד הרבה מקומות
ממליץ מאוד
שואלת גם, מישהו מכיר בביתר עילית?משהו בביתר עילית יש ?
יש את חושן קאר בכנסת מרדכי,שואלת גם, מישהו מכיר בביתר עילית?
למה?יש את חושן קאר בכנסת מרדכי,
לא מאוד מומלץ.
מי זה ואיפה זה?גוד דרייב לא ממליץ בכלל ...
מניסיוני השירות שלהם בביתר עילית גרוע ומנצל,למה?
יש בחצור פריסבימשהו יודע בצפת לנהג חדש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים