המשטרה אוהבת להטפל לנהגים חדשים, וכשאין שלט אין משטרה עלוקהאשמח להבין - מה התועלת שיש מלהוריד את השלט ?
זה מפריע במשהו ?
תועלת פסיכולוגית ?
מצד שני יש חשש קנסהמשטרה אוהבת להטפל לנהגים חדשים, וכשאין שלט אין משטרה עלוקה
אמנם אין לי הרבה זמן רישיוןהמשטרה אוהבת להטפל לנהגים חדשים, וכשאין שלט אין משטרה עלוקה
אותך לא עצרו, אחרים כן עצרו בגלל השלטאמנם אין לי הרבה זמן רישיון
פחות מחצי שנה אבל נהגתי כבר כ6000 ק"מ עירוני ובין עירוני
והשלט מעולם לא גרם לשום שוטר לעצור אותי
לדעתי אין שום סיבה להוריד את השלט הוא לא מפריעלנהג בכלום
אם אתה נוהג כמו שצריך אין סיבה שיעצרו...אותך לא עצרו, אחרים כן עצרו בגלל השלט
א. חולק על ההמלצהלאלה שכתבו לנסוע נסיעות ארוכות כדי להפיג את הפחד-
אני חייב לשתף מנסיוני האישי,
כשסיימתי ללמוד המורה נהיגה וכולם אמרו לי שאני נוהג פצצה
לא היה לי פחד בכלל ורציתי להשתפשף בנהיגה כמה שיותר
יצאתי יום אחד לנסיעה ארוכה לצפון כשלא הייתי מספיק מיומן
חייב לציין שאני באופן כללי מאוד זהיר! ואחראי!
הרגשתי שליטה מלאה, אם כי זה רחוק מהרגשה של נהג ותיק...
שעתיים ראשונות הנסיעה היתה חלקה,
אבל היא לצערי הסתיימה בתאונה רצינית בכביש מהיר,
האוטו טוטאלוס ואנחנו יצאנו בניסים אך עם נזקים כספיים
ממליץ גם ליסוע המון כדי להשתפשף,
אבל תקופה ראשונה רק בתוך העיר, עוד תקופה לבינעירוני קצר וכו',
לא לצאת למהיר על ההתחלה סכנת
אזהרה!אלו שמהבבים לכם ומסנוורים לכם בכבישים מהירים
הם רוצים שתפנו להם את הדרך
אתם נלחצים ומנסים לעבור נתיב או ליסוע יותר מהר
תנסו את העצה הבאה
תצלחו קצת על הברקס באופן כזה שרק האור בלם ידלק 99% מהמקרים אחרי 3 שניות אתם רואים את הארס המהבב עובר לנתיב אחר
תפרטאזהרה!
עדיף שתעברו לנתיב הימני, ולא לעצבן את הארס, הוא יכול גם לנקום בכם
רוב הנהגים מתחשבים עם נהג חדש
או מסיבה של הבנה והכלה
או שהוא לא כ"כ צפוי וצריך להיזהר ממנו
אותי אף פעם לא עצרו בגלל השלט
אני כנראה ימשיך עם השלט גם לאחר שנתיים רישיון
ישר כח
- איסור נהיגה עם השלט: חל איסור מוחלט לנהוג ברכב עם שלט "נהג חדש" אם אינך מוגדר כנהג חדש.
- עונש: קנס של 250 ש"ח על נהיגה עם השלט שלא כדין.
- מתי להסיר: יש להוריד את השלט בכל פעם שנוהג ברכב מי שאינו נהג חדש (למשל, ההורים).
- מתי להציג: רק כאשר הנהג החדש נוהג בפועל ברכב.
נהג חדש לא ינהג ברכב ללא שלט נהג חדש מוצמד לשמשה האחורית. נהג שאינו נהג חדש לא ינהג ברכב כאשר מוצמד שלט זה לשמשה האחורית.
מתוך אתר משרד התחבורה
בהרבה מקרים כאלה הנהג המשתולל הזה עוקף מימין ואז דופק ברקס, וממשיך לשחק זיגזג וכו' וכו',תפרט
כל סיפורי האלימות בכבישים מתחילה ככה, אחד חושב שהוא חכם גדול ו'ידפוק את הארס', הארס עוקף נעצר מלפניך וההמשך ידוע, בכביש תהיה חכם ולא צודק, מה גם שלפעמים ההוא שמהבהב צודק, אם אתה רוצה לנסוע לאט יותר תסע בנתיב הימניתפרט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים