דרוש מידע נהג חדש...

• הוסף לסימניות
אני נהג חדש עברתי טסט לפני חודש אני אומנם מעל גיל 21 אך עדיין צריך ליווי והייתי בטוח שאחרי שאני יוציא רישיון אני מיד יבקש מחברים שיתנו לי לנהוג שהם יהיו המלווים ובאמת כולם הבטיחו לי שתעבור ניתן לך והנה שזה הגיע כולם מתחמקים ממני ואני אחד שמבקש בלי להתבייש אבל אופ הם לא נותנים ושנגשתי להשכרה שחורה הוא אומר לי תגמור את הליווי וניתן לך ודי זה סיוט בא לי להוג ויש לי רישיון ואף אחד לא נותן לי אני לא יודע איך לעבור את התקופה הזאת
אשמח לשמוע ולקרוא אם יהיה לכם פתרון או רעיון או מחשבה איך לעבור את הקשה
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני נהג חדש עברתי טסט לפני חודש אני אומנם מעל גיל 21 אך עדיין צריך ליווי והייתי בטוח שאחרי שאני יוציא רישיון אני מיד יבקש מחברים שיתנו לי לנהוג שהם יהיו המלווים ובאמת כולם הבטיחו לי שתעבור ניתן לך והנה שזה הגיע כולם מתחמקים ממני ואני אחד שמבקש בלי להתבייש אבל אופ הם לא נותנים ושנגשתי להשכרה שחורה הוא אומר לי תגמור את הליווי וניתן לך ודי זה סיוט בא לי להוג ויש לי רישיון ואף אחד לא נותן לי אני לא יודע איך לעבור את התקופה הזאת
אשמח לשמוע ולקרוא אם יהיה לכם פתרון או רעיון או מחשבה איך לעבור את הקשה
תודה!!!
אכן מעצבן.
אך תיזהר מלנהוג ללא ליווי כנדרש. זה לא שווה את זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישנם טוענים שנהיגה בלי ליווי חמורה מנהיגה בלי רשיון מסברא פשוטה שאם אתה נוהג בלי רשיון זה עבירה פלילית כך שזה תחת משרד המשפטים, אבל נהיגה בלא ליווי זה תחת אחריות משרד התחבורה שיכולים להטיל עליך עיצומים בעניין חידוש הרשיון וכדו'.
בכל מקרה זה כנראה מגיע לבית משפט...

• הוסף לסימניות
את עווני אני מזכיר
אני נהגתי בלי ליווי [ב"ה אני שנה מהרשיון]
דיברתי עם מומחים רובם המליצו שלא להסתכן
אני לקחתי הימור כי הבנתי שאני נוהג טוב וכן לא שמתי שלט של נהג חדש ועברתי את זה
כל פעם הייתי לחוץ אבל לא הייתה לי ברירה
אם אתה מוכן להימור ומסכתן בשלילה לשלושה חודשים לך על זה אבל אם אתה לא נוהג כ"כ טוב וכדו' אל תסתכן

• הוסף לסימניות
לדעתי שווה לחכות....
מכיר עכשיו ממש נהג שנהג ללא ליווי... קיבל שלילה ולשמחתו השוטר ויתר לו על השבתת / החרמת הרכב....

• הוסף לסימניות
את עווני אני מזכיר
אם אתה מוכן להימור ומסכתן בשלילה לשלושה חודשים לך על זה אבל אם אתה לא נוהג כ"כ טוב וכדו' אל תסתכן
ההימור של שלילת רישיון אפסי ביחס להימור שמא חלילה וחס נהג יפגע במישהו ומלבד המצפון ישלם כל חייו את דמו וחלבו לטובת הנפגע.

• הוסף לסימניות
מבינה אותך מאד!
עברתי טסט שבוע שעבר (ברוך הוא וברוך שמו טסט ראשון...)
אני מעל 24 ואני לא צריכה ליווי
אבל בשביל הבטחון לפחות בהתחלה
אני כן רוצה לנסוע עם מלווה ...
תחכה בסבלנות...
הזמן יעבור מהר...
לא שווה את הסיכון
מלווה יכול לשים לדברים שאתה לא

• הוסף לסימניות
ראשית כל מזל טוב על הרישיון.
תכל'ס כמו שאמרו קודם, אין מה לעשות ומחכים בסבלנות שההגבלות יעברו.
נהיגה ללא ליווי, במידה וקרתה תאונה קח בחשבון שאין לך ביטוח (יש רכבים שמספיק 'לגעת' בהם בשביל לשלם 300,000 ש"ח).
וכן אם שוטר תופס זה יכול להגיע לשלילה ובמקרה של תאונה או סתם בקריזה של קצין תנועה, הוא יכול להגיד שזה נחשב לנסיעה ללא רישיון והשלילה יכולה להגיע למשך 5 שנים!!!!!!!
ולפני שאומרים לך עזוב מה הסיכוי שזה יקרה, בד"כ מאוד מחמירים עם נהגים חדשים ובפרט בחובת הליווי והגבלת מס' נוסעים (לנהג צעיר).

אבל סתם בלי קשר, תעשה חשבון על 'חברות וידידות בזמן אמת'.............

• הוסף לסימניות
את עווני אני מזכיר
לא היהיתי ממליצה ביכלל!!!
ההודעה שלך פשוט מסכנת חיים!!

• הוסף לסימניות
זה סיוט בא לי להוג ויש לי רישיון ואף אחד לא נותן לי

• הוסף לסימניות
אל תיקח סיכונים, נהג חדש מחמירים אותו על כל עבירה קטנה...
ויכול להגיע גם לשלילה ולהחרמת רכב בקלות מרובה.
קצת סבלנות, עוברים את זה, תהיה חזק, ואל תיקח סיכונים מיותרים.

• הוסף לסימניות
לא משתלם
מבחינת החוק זה כמו לנהוג בלי ביטוח בכלל
פשוט תסע קצת עם משפחה (יותר קשה להם להגיד לא)
ותחכה, זה עובר ממש מהר

וכמובן מזל טוב על הרישיון

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה