טיול בחו"ל נהג לטיול יום בטיבליסי (גיאורגיה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקישור שהבאת הוא להונגריה, אני נוסע לגאורגיה, אם יש לך קישור לקבוצה שם אשמח שתשלח לי,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לי שבאתר של בית חב"ד יש לינק לקבוצה
כמעט בטוח.

ואגב כמו שכבר כתבו- המוניות שם ממש בגרושים
20 דק' נסיעה עלה לי משהו כמו 4 שקל...
תנצלו את זה לטייל בעיר

בנסיעה להרים צריך רכב חזק יותר וגבוה, ולא מונית פריוס.
תבקשו בקבוצה המלצה לנהג (יש נהגים גיאורגים דוברי עברית) ותעשו לו שרירים על המחיר
(כבר לא זכור לי כמה בסוף שילמתי אבל הורדתי אותם משמעותית אחרי התמקחות ושרירים)

גאורגיה יפה ומתוירת,
תהנו בטיול
(ותשמרו מרחק מכל האיראנים שמסתובבים שם לאינסוף. למרות שחלקם לא מפחדים להפגין אהדה לישראל)

• הוסף לסימניות
הקישור שהבאת הוא להונגריה, אני נוסע לגאורגיה, אם יש לך קישור לקבוצה שם אשמח שתשלח לי,
תודה רבה
אוישש סליחה
ועוד חיפשתי אותו הרבה, ולגאורגיה יש לי בשלוף כי הייתי ממש לאחרונה

יש נוספות, אבל זכור לי שיצאתי כי לא שומרות שבת, הקישור למעלה זה של בית חבד

תהנו

• הוסף לסימניות
אנחנו שילמנו 100$ ליום טיול נהג גיאורגי דובר עברית, וגם מדריך טיולים
2. בטביליסי ממש לא מומלץ לקחת רכב. גם יקר וגם כבישים מסובכים למי שלא מיומן שם
בולט ממש זולים
אשמח מאד לקבל את המספר שלו

באיזה שעה יצאתם לטיול ובאיזה שעה חזרתם ?
וכן אשמח לשמוע המלצות איזה טיולים לא לפספס ואיזה אטרקציות (ומה המחיר שלהם )
ועל איזה אפשר לוותר ...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם זה עדיין רלוונטי, המייל שלי הוא c0527169159 שטרודל גימל....
נראה לי כבר יצא לי לרשום כמה פעמים באשכולות אחרים, פשוט עבר קצת זמן ולא ממש זוכרת
תחפשי פה בפורום בטח תמצאי, ואם רוצה לשאול משהו ספציפי בשמחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה