ישראל האלוף
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
יש לך את המס' פלא' שלו?אנחנו שילמנו 100$ ליום טיול נהג גיאורגי דובר עברית, וגם מדריך טיולים
2. בטביליסי ממש לא מומלץ לקחת רכב. גם יקר וגם כבישים מסובכים למי שלא מיומן שם
בולט ממש זולים
יש לך את המס' פלא' שלו?אנחנו שילמנו 100$ ליום טיול נהג גיאורגי דובר עברית, וגם מדריך טיולים
בולט ממש זולים
אם יש לכם ווצאפ יש קבוצות מלאות בנהגים טובים והמלצותיש לך את המס' פלא' שלו?
אם יש לכם ווצאפ יש קבוצות מלאות בנהגים טובים והמלצות
אפשר לכתוב מייל בלי השטרודל וכו',יש לי מיל אבל רשום שאסור להעביר פה אז איך אביא לכם?
אם יש לכם ווצאפ יש קבוצות מלאות בנהגים טובים והמלצות
זה ממש דחוף לי,כן יש לי ווצאפ - 0535980550,
אם תוכל לשלוח לי קישור לקבוצות,
תודה רבה.
זה ממש דחוף לי,
אם תוכל לחבר אותי כמה שיותר מהר אני ישמח.
תודה רבה!
אוישש סליחההקישור שהבאת הוא להונגריה, אני נוסע לגאורגיה, אם יש לך קישור לקבוצה שם אשמח שתשלח לי,
תודה רבה
אשמח מאד לקבל את המספר שלואנחנו שילמנו 100$ ליום טיול נהג גיאורגי דובר עברית, וגם מדריך טיולים
בולט ממש זולים
אשמח לשמוע אם זה עדיין רלוונטי, המייל שלי הוא c0527169159 שטרודל גימל....אם אתם לטביליסי יש לי כמה המלצות
נראה לי כבר יצא לי לרשום כמה פעמים באשכולות אחרים, פשוט עבר קצת זמן ולא ממש זוכרתאשמח לשמוע אם זה עדיין רלוונטי, המייל שלי הוא c0527169159 שטרודל גימל....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //