איזו עיר? בד"כ כל מקום שיש אורטופד שמקבל באותו יום בבוקר נפתחים תורים למקרי חרוםמאוחדת
בקופ"ח אין תורים?האם חייבים לגשת מיידי לאורטופד או אפשרי עוד שבוע
פשוט אין תורים...
גבס קל זה בין 300-500 ש"חרק סתם לא עדיף להשקיע קצת בגבס קל
לא היה שבר - רק מכות יבשות לי, וגם התינוק נפל. אבל עצם זה שנבדקתי במיון וכל זה, זה שווה פיצוי. כל מסמך עוזר!איך עושים את זה?
לא היה אפילו שבר?
אני גם עושה את זה...
גם גיבוס בבית חולים יכול להיות לא טוב.אני הלכתי פעם לאורטופד עם שבר והוא לא היה מרוצה מהגיבוס של טרם!!
אמר לי איש קשר של הקופה שמאד חשוב ללכת מהר לאורטופד
ולא כדאי לסמוך עליהם...
לדעתי תפנו מחר או בראשון למזכירות ושיכניסו דחוף לאורטופד טוב
במיוחד כשמדובר על שבר גדול.. לא נשמע לי שכדאי לחכות
תנסי להתקשר למוקד של עזר מציוןמאיפה אתם? איזו קופ"ח?
כ"כ נכוןממליצה מאד לתבוע את החברה
גם בישבילכם - יחסית לא קשה לתבוע אוטובוס,
וחוץ מזה אולי הלוואי הרבה תביעות יעצרו קצת את ראשי החברה לחשוב למה זה קורה..
הנהגים נוסעים כמו במרוץ אופנועים ,
פעם ניסיתי לתבוע את אגד על נפילה באוטובוס בהריון. ב"ה לא נגרם נזק משמעותי אבל כמה שטפי דם מכובדים ובדיקה במיון. רדפתי אחריהם כמה חודשים עד שהתייאשתי.יחסית לא קשה לתבוע אוטובוס,
האם חייבים לגשת מיידי לאורטופד או אפשרי עוד שבוע
פשוט אין תורים...
מצטרפת להמלצה!!!!!!!!!!!!!@ברכה רחל
קודם כל רפוא"ש.
כתבתי כבר באשכול אחר.
נפלתי באוטובוס, חבלות קשות, ללא שברים.
ועוד כל מיני תסמינים שסחבתי תקופה.
תבעתי את אגד דרך משרד עו"ד שושי אנד שבח מת"א.
שירות מעולה!!!
לוקחים אחוזים לפי החוק.
קיבלתי לאחר שנה, עשרות אלפי שקלים פיצויים.
כדאי שתפני אליהם כמה שיותר מהר, אלו מסמכים כדאי שיהיו לך.
אם תרצי מס' טלפון, אכתוב לך אחר שבת.
בשורות טובות!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים