נהנים במים...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 253 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ואני נהניתי מהתמונה פעמיים...;):)
מקסים!

• הוסף לסימניות
אסתי, תמונה מדהימה!
לא ידעתי שאת גם צלמת...
תצליחי!
זה פשוט מקסים!!

• הוסף לסימניות
תפיסה יפה.

הצבעים מעט 'מתים', בתמונה כזו צריך יותר חיות ועליזות גם בצבעים וברקע מחמיא יותר.

הזווית של הצילום מדי גבוהה לטעמי.

בס"ה תמונה יפה לאלבום המשפחתי.

• הוסף לסימניות
תפיסה טובה, מקסים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;658367:
תפיסה יפה.

הצבעים מעט 'מתים', בתמונה כזו צריך יותר חיות ועליזות גם בצבעים וברקע מחמיא יותר.

הרבה יותר מזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;658367:
תפיסה יפה.

+1.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;658367:
תפיסה יפה.

אפשר לדון על כל פרט טכני כזה או אחר.
אבל בניגוד לרוב מוחלט של התמונות כאן, יש כאן סיפור ואמירה.
(ולא , בתמונה של ילדה חמודה על ספסל קיצ'י, 3 זוגות נעליים ורודות ודשא מלאכותי על רקע שרוף ומלאכותי עוד יותר - אין שום אמירה או סיפור).

אז אולי אפשר לגעת כאן בעריכה כזו או אחרת- אבל- תמונה כזו הייתי מגדיל לקיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;658731:
אפשר לדון על כל פרט טכני כזה או אחר.
אבל בניגוד לרוב מוחלט של התמונות כאן, יש כאן סיפור ואמירה.
(ולא , בתמונה של ילדה חמודה על ספסל קיצ'י, 3 זוגות נעליים ורודות ודשא מלאכותי על רקע שרוף ומלאכותי עוד יותר - אין שום אמירה או סיפור).

אז אולי אפשר לגעת כאן בעריכה כזו או אחרת- אבל- תמונה כזו הייתי מגדיל לקיר.

מסכים לחלוטין עד ההגדלה לקיר.

ועדיין אם זה עלה כאן לפורום מוטב להעיר על אי אלו דברים שיכולים לשפר.

עדיפה אולי תמונה עם סיפור אבל עם בעיה טכנית מאשר תמונה ללא סיפור. אבל כמובן עדיף שזה יהי טוב יותר גם טכנית.

להגדיל?

לא הייתי מגדיל את התמונה הזאת אני לא רואה בה קישוט, אני כן רואה מזכרת משעשעת ויפה (גם לא הייתי מגדיל את תמונת הנעליים מהאשכול הסמוך).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;659091:
מסכים לחלוטין עד ההגדלה לקיר.
ועדיין אם זה עלה כאן לפורום מוטב להעיר על אי אלו דברים שיכולים לשפר.

עדיפה אולי תמונה עם סיפור אבל עם בעיה טכנית מאשר תמונה ללא סיפור. אבל כמובן עדיף שזה יהי טוב יותר גם טכנית.
.

לכן העליתי אני עדיין לומדת ותמיד טוב ללמוד עוד... ואני בהחלט מסכימה שעם יותר חיות וצבע התמונה היתה הרבה יותר..
תודה רבה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה