תנור אפייה נהרס גוף חימום בתנור

• הוסף לסימניות
בתנור שלנו נהרס הגוף חימום העליון,
האם שווה להזמין טכנאי או שכבר עדיף להשקיע בתנור חדש?

• הוסף לסימניות
אני כן תיקנתי וזה מחזיק טוב.
השאלה מבחינת עלות,
תנור חדש פשוט במבצעים שיש עכשיו זה בסביבות 600-1000 שקל,
ביקור טכנאי + תיקון או החלפה של גוף חימום זה לא מתקרב כבר לסכומים האלה?

• הוסף לסימניות
תתקשר לטכנאי שלך ותשאל, (גוף חימום עליון הוא כפול ולכן יקר יחסית)

תוכל גם לנסות להחליף בעצמך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לקנות גוף חימום ולהחליף לבד.

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לקנות גוף חימום ולהחליף לבד.
לא חושב שאלו במבצעים טובים. (לא אמרת חברות וכו' אך לפי מחיר).
מצטרף למה שאמרו כאן,
הכי חכם-לקנות ולהחליף לבד (על הדרך יש גם סיפוק).

• הוסף לסימניות
לא חושב שאלו במבצעים טובים. (לא אמרת חברות וכו' אך לפי מחיר).
מצטרף למה שאמרו כאן,
הכי חכם-לקנות ולהחליף לבד (על הדרך יש גם סיפוק).
לא יודע אם התנור שיש לי עולה עליהם.
לגבי סיפוק, יש פעילויות שמספקות אותי יותר מתיקון מוצרי חשמל ;)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול , יש לי תנור דו תאי דלונגי
וכשמעילים את התנור העליון הוא משמיע רעש כמעט כמו של טרקטור אך עובד מעולה- אופה, צולה וכד' כמו תמיד.
מה יכולה להיות סיבת הרעש?

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות סיבת הרעש?
ישנו מאוורר שמטרתו לקרר את אזור התנור, הוא נמצא מעל התא העליון, וכשהוא מתחמם הוא מסתובב, אם הוא נתקע במשהו או התעקמה כנף וכדןמה הוא יוצא מאיזון ומרעיש

איפה קונים גוף חימום? (לאו דווקא שם של חנות, אלא סוג חנות).
חנות חלפים למוצרי חשמל
בירושלים יש אברהמי ברחוב מלאכי 11, אלון לוק באהלי יוסף 3 (סמוך לצומת בר אילן)

• הוסף לסימניות
ישנו מאוורר שמטרתו לקרר את אזור התנור, הוא נמצא מעל התא העליון, וכשהוא מתחמם הוא מסתובב, אם הוא נתקע במשהו או התעקמה כנף וכדןמה הוא יוצא מאיזון ומרעיש
תודה. יש אפשרות להחליף את המאוורר לבד? מה העלות והאם זה מסובך?

• הוסף לסימניות
תודה. יש אפשרות להחליף את המאוורר לבד? מה העלות והאם זה מסובך?
תנור עם גז למעלה זה יותר קשה לפתוח תנור בלי גז למעלה הייתי ממליץ לנתק מהחשמל לפתוח את המכסה העליון ולסובב ידנית ולראות אם יש חופש ורעש, יכול להיות שסתם נתקע שם משהו,
אחרי שפתחתם את המכסה תוכלו לשער בעצמכם אם זה מתאים לעבודה עצמית שלכם או לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה