דרוש מידע נהרס לי המטען של מחשב נייד לנובו

• הוסף לסימניות
נהרס לי המטען של מחשב נייד לנובו
איפה אפשר להשיג ההכי זול?
ובבקשה לא אלי אקספרס כי לוקח הקבה זמן עד שמגיע

• הוסף לסימניות
רוב טכנאי המחשבים יש להם מטענים חילופיים, לדוגמה שלנג בבני ברק

• הוסף לסימניות
תבדקו באתר שלהם אם יש לכם אחריות.
לי היה אחריות ושלחו לי מטען חדש עד הבית בתוך יום עסקים.

• הוסף לסימניות
מה הסיפור עם המטענים של לנובו?
גם לי נהרס. מחשב חדש.
שלחו לי תוך יומיים בערך חדש עד הבית.
אבל למה לכולם נהרס? לא ברור לי..

• הוסף לסימניות
קניתי באמזון, מגיע בד"כ תוך שבוע. (המטען עלה 45, משלוח חינם אם קונים מעל 160 ש"ח)
רק לשים לב שהתקע אמריקאי שם, אני הייתי צריכה רק את החלק שמתחבר למחשב כי שם הוא נקרע לי, פשוט החלפתי את החוט של התקע בחוט של המטען המקורי.
כן, אני יודעת שלקחתי סיכון שזה לא יתאים, אבל התאים בול ומטעין מעולה.

• הוסף לסימניות
נהרס לי המטען של מחשב נייד לנובו
איפה אפשר להשיג ההכי זול?
ובבקשה לא אלי אקספרס כי לוקח הקבה זמן עד שמגיע
אם תרצה יש לי בבית מקורי ומהיר מאמזון מה שצריך מתאם פשוט שעולה 5 ש"ח בטמבור, אני לוקח עליו 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
שימו לב שיש כמה מטענים של לנובו עם פערי מחירים גבוהים ביניהם צריך לבדוק מה מתאים למחשב שלכם.

• הוסף לסימניות
קניתי באיביי, יצא בערך 50 ש"ח
(לא בשבילכם, כי זה מדי הרבה זמן. בשביל אחרים שמענין אותם).

והשרשור הזה (ואחרים) מלמדים את כולנו לא לקנות מחשבים ניידים של לנובו.
מטען הנייד שלי אייסר מחזיק בלי עין הרע כבר 6 שנים בלי שריטה, אבל הלנובו..... אוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה