נואשת- כנראה מחקתי משהו בטעות ותוכנות אדובי לא עובדות לי...

• הוסף לסימניות
אתמול הפעלתי על המחשב תוכנת סי סי קלינר
ועוד איזה תוכנה (Malwarebytes Anti-Malware)
וכנראה זה מחק לי משהו מיותר
ואני לא מצליחה לפתוח את תוכנות אדובי
(רושם לי הודעה שחסר רכיב הדרוש להפעלת התוכנה. משהו AMT...)

ניסיתי לעשות שחזור מערכת
ואני לא מצליחה - הוא כותב לי משהו שלא ביטלתי אנטי וירוס
ניסיתי לבטל
והוא עדיין לא מצליח לבצע שחזור מערכת

אולי מישהו יודע או יכול לומר לי לעשות?

אני פשוט בלחץ רציני של עבודה :(

• הוסף לסימניות
גם לי קרה דבר כזה ואני ממליצה לך על מי שאמר שסידר לי את זה בשליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
מוכר. הוא מוחק קובץ מסוים.
אם עוד לא הסתדרת תוכלי לפנות אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
אם CCLEANER מוחק את הקובץ AMTLIB.DLL זה אומר שהתוכנות שלך לא מקוריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1417524:
אם CCLEANER מוחק את הקובץ AMTLIB.DLL זה אומר שהתוכנות שלך לא מקוריות
וואו, גאון. עד עכשיו אף אחד לא עלה על זה.

• הוסף לסימניות
אכן הניק 'מי שאמר' סידר לי את זה. במהירות.

ולא הסיסיקלינר מחק אלא התוכנה השניה.[

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תוכנת MALEWAREBYTES, מזהה את קבצי הפריצה של תוכנות אדובי כוירוס, אנא אל תאשימו את המסובב אלא את הסיבה.
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1418584:
תוכנת MALEWAREBYTES, מזהה את קבצי הפריצה של תוכנות אדובי כוירוס, אנא אל תאשימו את המסובב אלא את הסיבה.
:)

תוכנה טובה אבל חשדנית לעיתים בנוגע לקראקים למינהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה