עזרה נואשת, שירים לקטן למישהו יש?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דיסקים מזמן אין
וקלטות גם
מביך אבל הוא פשוט רוקד לכל צליל של "מנגינת" הפלאפון, אני לא עונה כדי שימשיך לרקוד
כנראה הוא מוזיקלי:rolleyes:
אני אשמח מאוד אם למישהו יש שירי ילדים ששמים במעונות ויוכל לשתף?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי גם המוסיקליים וגם אלו שלא רקדו תמיד לצלילי מנגינות חסידיות סוערות ולא נראה לי שהם סובלים מחסך כלשהו מאי שמיעת שירי ילדים

• הוסף לסימניות
הילדים שלי גם המוסיקליים וגם אלו שלא רקדו תמיד לצלילי מנגינות חסידיות סוערות ולא נראה לי שהם סובלים מחסך כלשהו מאי שמיעת שירי ילדים
למה הלכת לחסכים?
אני רוצה שיהנה ויהיו לנו מוזיקה שהוא מכיר מהמעון..
ואני לא דואגת מחסכים ב"ה

• הוסף לסימניות
אני קניתי מהאתר של גל פז.
קלטות שאני גדלתי עליהם (שרה זילברברג) אבל יש המון שירים וריטמיקה לילדים.
לאחר התשלום מקבלים לינק להורדה למחשב, ויש לי מחשב נייד מקרטע שזה השימוש היחיד שלו- להתחבר לרמקולים ולהשמיע שירים לילדים...
לא עולה הרבה, שווה לגמרי.

• הוסף לסימניות
לאחר התשלום מקבלים לינק להורדה למחשב, ויש לי מחשב נייד מקרטע שזה השימוש היחיד שלו- להתחבר לרמקולים ולהשמיע שירים לילדים...
איזה אמא שווה את

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מגניב,
לא שמעתי על זה
איך?
אפשר לינק?

• הוסף לסימניות
לכאלה את מתכוונת?
רוצה גם שירי בוקר?
יש לך עוד שירים של ילדים
אני צריכה משהו שיתאים לשעת יצירה
לפורים לפסח ולל"ג
אשמח שתעלי או תשלחי לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אפשר קישור?
נכנסתי לאתר ולא מצאתי שום אופציה לקלטות ילדים
עריכה: עכשיו ראיתי שנתת קישור למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה