בית שמשניק
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
לא יודע מה קורה לגבי הבניינים האחרים, אבל בנין 2 ממש לא בכיוון של גמר.
לא יודע מה קורה לגבי הבניינים האחרים, אבל בנין 2 ממש לא בכיוון של גמר.
אחרי בירור קצר בעירייה, המידע שגוי,
הטעות נובעת ככה"נ בעקבות אישור מקדים שהתקבל לאחרונה שמאפשר לקבלן לחבר חשמל, מים וכו'
ובכך לבדוק את תקינות הדירות ולתקן את הטעון תיקון כדי להתקדם עם הגשת בקשה לטופס 4
כמו"כ אישור זה טרם התקבל לכל הבניינים בפרויקט
למרות שזה אכן התקדמות יפה צריך לזכור
שע"פ רוב אחרי הגשת בקשה לטופס 4 תמיד יש לעירייה הערות וליקויים שצריכים לתקן וזה לוקח עוד זמן,
בתקווה שנקבל את המפתחות בתאריכים של הצפי האחרון.
אכן.אכן, כפי שכתבתי האישור הנ"ל אינו לכל הבניינים,
ומסתבר שבניין 2 יהיה האחרון ברשימה.......
אחד הפרוייקטים בבית שמש שהכי "נמרחו" מבחינת לוח זמנים.אכן, כפי שכתבתי האישור הנ"ל אינו לכל הבניינים,
ומסתבר שבניין 2 יהיה האחרון ברשימה.......
על פי דרך הטבע אין כמעט סיכוי שיקרה בשאר הבניינים, אז בניין 2 סביר להניח שגם לא.אחד הפרוייקטים בבית שמש שהכי "נמרחו" מבחינת לוח זמנים.
עוד 3 חודשים - מגיעים ל7 שנים מההגרלה! נקווה שגם בנין 2 יתאכלס עד אז...
תפתח.האם יש קבוצת וואצפ לבניינים? או מישהו מעוניין שניצור קבוצה לבניין מס' 8? (אמונה)
ניבא ו)לצערי( ידע מה ניבאבוקר טוב.
גם אם ייצא עדכון נוסף, זה - לכאורה - ייראה כמו העדכונים הקודמים.
"שלום, אנחנו מאוד רוצים לאכלס אבל המלחמה עם כוח עליונותה לא מאפשרת לנו. אנו עושים מאמצים כבירים ללקדם וכו'" תאריך צפי לאיכלוס 90/90/2009, שנשמע ימים שקטים יותר..."
אבל גם בזה הוא - לכאורה - לא יעמוד.
מצ"ב הודעה שלי מלפני חודש.
כל עוד אין לו טופס 4 (וגם אולי אחרי) כל צפי שייתן הוא עורבא פרח
אגב, ראית את המייל שהוא שלח לפני כחודשיים בנוגע לבעיות בטיחות בפרוייקט שבגינם לא מקבלים טופס 4? זה מעניין!
הזיה! עיכוב עד ה3/25...ניבא ו)לצערי( ידע מה ניבא
רצה שנוכל למכור את הדירה מייד עם קבלת המפתח...הזיה! עיכוב עד ה3/25...
מה הטלפון?תפתח.
אשמח להצטרף
שלח לי מייל לכתובת adikisraelov1 בג'ימיילמה הטלפון?
אשמח להצטרף ג"כתפתח.
אשמח להצטרף
תשלח לי נייד למייל Liraz124578 בגימייל קוםאשמח להצטרף ג"כ
חסדי ה' כי לא תמנו!הזיה! עיכוב עד ה3/25...
| שם בניין | מס' בניין | צפי אכלוס |
| מוריה | 1 | 01.04.2025 |
| אריאל | 2 | 01.04.2025 |
| אביטל | 3 | 01.04.2025 |
| יהונתן | 4 | 01.04.2025 |
| עמיחי | 5 | 01.04.2025 |
| רעות | 6 | 16.02.2025 |
| אמונה | 8 | 16.02.2025 |
שברו כבר את כל שיאי החוצפה.חסדי ה' כי לא תמנו!
עיכוב של עוד חודש ועוד היד נטויה.........
כ"ג כסלו תשפ"ה
(24/12/2024)
לכבוד רוכשי דירות בפרויקט סוהו על הפארק,
שלום רב,
כפי שכתבנו בעבר, אנו עושים כל מאמץ לקדם את הבניה על הצד בטוב ביותר על אף האתגרים
הגדולים שאנו נתקלים בהם.
ונאלצים לעדכן את לוחות הזמנים למסירה.
אנו מצטערים מאד על עוגמת הנפש שנגרמת לכם ומזרזים ככל האפשר את הנדרש.
תאריכים משוערים לאכלוס:
שם בניין מס' בניין צפי אכלוס מוריה 1 01.04.2025 אריאל 2 01.04.2025 אביטל 3 01.04.2025 יהונתן 4 01.04.2025 עמיחי 5 01.04.2025 רעות 6 16.02.2025 אמונה 8 16.02.2025
בכבוד רב,
שירות לקוחות וגביה.
הייתי פחות קורא לזה חוצפה - ברשותךשברו כבר את כל שיאי החוצפה.
ההתקדמות שם איטית להחריד.
לא העמקתי בנתונים הפיננסיים, אבל קשה לי מאד להאמין שהפרוייקט לא ריווחי.הייתי פחות קורא לזה חוצפה - ברשותך
הייתי אומר מצוקה, רחמנות או משהו בסגנון. כי זה כבר מתבטא אצלו בכיס.
הוא שילם ל21 דיירים מהתביעה בבי"ד אצל ר' ניסים באיזור המליון פלוס.
ועכשיו הולכים עוד קבוצה עם כזה כמות של רוכשים וזה רק ההתחלה....
לא רק שהפרויקט לא רווחי לו בסוף (לכאורה) {בחישוב של עלות מימון הקרקע עם הריביות שהצטברו בשנתיים האחרונות, החלפת קבלנים, בהמשך עבודה מול ספקים ללא קבלן משנה, עיכוב במסירה - תשלום מיותר עבור ערבויות (מלא כסף) ועוד ועוד} אלא הוא כנראה נשאר במינוס עמוק.
לא יודע מה הסיבה של העיכובים הדרסטיים האלו.
האמת שאני כן יודע - אבל לא בטוח שהיא הסיבה היחידה.
הוא עובד עם קבלני ביצוע לא הכי הכי טובים בשוק. זה בסופו של יום מתבטא - מעבר לאיכות הבנייה - גם בעמידה/אי עמידה בלוחות הזמנים.
יש סגנון של אנשים שיש להם דפוס התנהגות של "לשלם זול שהוא יקר".
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים