מחיר למשתכן נווה שמיר "סוהו על הפארק" - מחיר למשתכן

מצ''ב תמונות מבניינים 2,4
לא בכיוון............
1000263855.jpg
1000263854.jpg

מסיבוב בשכונה ראיתי שבשאר הפרוייקטים שבבנייה חזרו הפועלים (אלי יוחנן, מ.אביב, נתיב, וולפסון, נווה עמים, אייקון). אבל בסוהו לא ראיתי פועלים. מעניין למה כל פעם הוא נתקע יותר מכולם.

מסיבוב בשכונה ראיתי שבשאר הפרוייקטים שבבנייה חזרו הפועלים (אלי יוחנן, מ.אביב, נתיב, וולפסון, נווה עמים, אייקון). אבל בסוהו לא ראיתי פועלים. מעניין למה כל פעם הוא נתקע יותר מכולם.
עד כמה שידוע לי אין לו קבלן משנה פעיל
הוא עובד עם הספקים בצורה עצמאית....

רחמנות על הרוכשים.
ממה שהבנתי הוא גם מקבל מהם מדד של 100% על יתרת החוב שלהם. האמנם?
לא יודע.
צריך לבדוק בפסק הדין שהתקבל מר' ניסים או בחוק

מה שכן, הפיצויים שלו לדעתי גם צריכים להיות צמודים לאיזשהו מדד

לא יודע.
צריך לבדוק בפסק הדין שהתקבל מר' ניסים או בחוק

מה שכן, הפיצויים שלו לדעתי גם צריכים להיות צמודים לאיזשהו מדד
עריכה:
בפסק הדין אין אזכור לגבי תשלום אחרון. אלא רק לגבי פיצויים.
ופיצויים משולמים לפי שווי שכירות נטו ללא חישובי מדד.
צריך לבדוק מה החוק אומר על זה.

האם מלחמה עם איראן בגדר מקרה קיצון אמיתי ?
במכתב שהטו"ר שלח בזמנו לבית הדין הוא כתב כך (ראה קובץ מצורף) ככה שאם אתה מחשיב את תקיפת מתקני הגרעין "מלחמה גרעינית" אנחנו בבעיה קשה.

1750701551663.png

נערך לאחרונה ב:
במכתב שהטו"ר שלח בזמנו לבית הדין הוא כתב כך (ראה קובץ מצורף) ככה שאם אתה מחשיב את תקיפת מתקני הגרעין "מלחמה גרעינית" אנחנו בבעיה קשה.
מה שבטוח שהקבלן הזה הוא באמת גזירת שמים אמיתית

צפה בקובץ המצורף 1995662
אם הוא ינסה להשתמש בתירוץ העלוב הזה, אני די בטוח שבית הדין יגלגל אותו מכל המדרגות. בפרט שבכל אתרי הבנייה האחרים בשכונה העבודות ממשיכות כסדרן.

עדכון נוסף.....
זה מה יש......
1000275578.jpg

מישהו יודע לגבי בניין 3?
ומה עם בניינים 1 ו4? האם באמת יקבלו טופס 4 עד סוף החודש?
לגבי בניינים 1 ו 4 אין לדעת. כי - לדוגמ' - את העדכון הקודם הוא שלח ששה ימים לפני תאריך האכלוס המשוער הקודם....

עדכון נוסף בס''ד
1000331553.jpg

עדכון קטן
במסגרת הליך הדיון המתקיים בבית הדין,
בית הדין הורה לחברה שבתוך עשרה ימים הוא חייב להודיע לכל הדיירים תאריך מדוייק שבו הם יקבלו את הדירה שיוכל להשתנות רק במקרה קיצון אמיתיים.
האם יש מי שיודע האם החברה מסרה תאריכים
וא"כ מהם התאריכים

האם יש מי שיודע האם החברה מסרה תאריכים
וא"כ מהם התאריכים
אני לא קיבלתי תוך עשרה ימים מאז מייל...
המייל שקיבלתי מאז דרישת בית הדין, לראשונה היה אתמול ששם רשמו שהמסירה תדחה מ31.7 עד 10.8
מצ''ב למעלה המייל שהם שלחו

אני לא קיבלתי תוך עשרה ימים מאז מייל...
המייל שקיבלתי מאז דרישת בית הדין, לראשונה היה אתמול ששם רשמו שהמסירה תדחה מ31.7 עד 10.8
מצ''ב למעלה המייל שהם שלחו
החברה כן מסרה תאריכים (לפחות אני קיבלתי)
היה עדכון יוני (באמת תוך 10 ימים), ואח"כ עדכון יולי, ואתמול היה עדכון אוגוסט
זה נראה לי כבר מייל אוטומטי שהחברה שולחת בכל חודש עדכון לדחיית תאריך המסירה...
וכמובן לכל עדכון מצורפת ההודעה הבנאלית שהם ממש מצטערים על העיכוב ועוגמת הנפש ועושים הכל להקדים את המסירה ככל הניתן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה