מחיר למשתכן נווה שמיר "סוהו על הפארק" - מחיר למשתכן

מישהו יודע אם יש איזה עדכון עם הטופס 4?

יש למשהו תמונה של המסמכים של הטופס 4 שהתקבל עכשיו בבנין 2
נשמח שיעלה את זה כאן
תודה רבה

בבניין 2 נכנסו 5 משפחות בערך וצריכים להיכנס עוד
הייתה שם השבוע הצפה במעלית מהגשמים שהיו בסופ"ש שעבר, המעלית עוד לא חזרה לפעילות, אתמול הייתה הצפה בקומת מחסנים כנראה מאיזה צינור שהתפוצץ...
הועד בבניין רוצה לעשות בדיקת בדק בית לבניין בהשתתפות כל הדיירים, יש קבוצת ווצאפ מאד פעילה של הבניין מי שיש לו ווצאפ כדאי מאד שיתחבר אליה,
ומי שאין לו אפשרות, שיכתוב לי וננסה לקשר אותו לוועד כי יש החלטות חשובות שצריך לעשות בנוגע לבדק בית וההתנהלות מול היזם.

בבניין 2 נכנסו 5 משפחות בערך וצריכים להיכנס עוד
הייתה שם השבוע הצפה במעלית מהגשמים שהיו בסופ"ש שעבר, המעלית עוד לא חזרה לפעילות, אתמול הייתה הצפה בקומת מחסנים כנראה מאיזה צינור שהתפוצץ...
הועד בבניין רוצה לעשות בדיקת בדק בית לבניין בהשתתפות כל הדיירים, יש קבוצת ווצאפ מאד פעילה של הבניין מי שיש לו ווצאפ כדאי מאד שיתחבר אליה,
ומי שאין לו אפשרות, שיכתוב לי וננסה לקשר אותו לוועד כי יש החלטות חשובות שצריך לעשות בנוגע לבדק בית וההתנהלות מול היזם.
אין לי וואצאפ
אשמח לדעת איך אוכל להתעדכן
תודה רבה

מה עם בנין 1, לא התאכלס?
אתמול בערב הייתי באיזור וראיתי שכולו חשוך (למעט דירה אחת יחידה).

האם יש מי שיכול או יודע לקשר אותנו עם הגשת התביעה על הפרויקט של אלי יוחנן נווה שמיר? או לאשכול הרלונטי.

בשביל קרובת משפחה.

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה