נווה שמיר רמה (ה-1) או ד-4

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אנחנו משפחה חרדית מחו"ל שמתכוונים לעשות עלייה בקרוב ומעוניינים לגור בסביבת רמת בית שמש א.

בדקנו את האופציות של פרוייקטים חדשים לדירות 5 או 6 חדרים. וכרגע נמצאים בשלבי התלבטות בין נווה שמיר לרמה ד-4.

מה לדעתכם עלינו לבחור.

מה יותר מתאים עבורנו כחרדים בסגנון חו"ל (לא בסגנון החרדי מודרני של הארץ).

מי יכול להגיד לי מה סוג אוכלוסיה שרוכשים בשוק החופשי בנווה שמיר לעומת רמת בד-4.

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
תוכלו לבדוק בקישור מה הסגנון ברמה ה'

• הוסף לסימניות
זהו לא נותר לי ברור מה הסגנון. האם בד-4 יש סגנון ברור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אנחנו משפחה חרדית מחו"ל שמתכוונים לעשות עלייה בקרוב ומעוניינים לגור בסביבת רמת בית שמש א.

בדקנו את האופציות של פרוייקטים חדשים לדירות 5 או 6 חדרים. וכרגע נמצאים בשלבי התלבטות בין נווה שמיר לרמה ד-4.

מה לדעתכם עלינו לבחור.

בתודה מראש.

לפי הידוע לי:

ד-4-
לפי הידוע לי זה פרוייקט חרדי רגיל עם ציבור מעורב מכל העדות(כנראה שיותר ישראלי-כמו בני ברק...),
נווה שמיר-נשמע שיותר מתאים לכם לסגנון-שכונה יותר מטופחת וברמה גבוהה..
וכן שמעתי שקנו שם קבוצה גדולה של חו"ל....

לכל שכונה יש את המעלות שלה-אך נראה לי שהאכלוס של נווה שמיר תהיה לפני ד-4.
.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שזה מתעכב עקב הקריסה של אחד מהקירות תמך בשכונה.

העיכוב הנ"ל הוא רק בפרויקט אחד,
בשאר הפרויקטים יש פרויקטים שאוחזים בגמר שלד כבר ומתאכלסים עוד שנה....

• הוסף לסימניות
לדעתי אי אפשר לדעת מה יהיה בד'4,
כי עוד לא יודעים מה יהיה בד'1,2,3,
ובטח לא בשכונה שרק עכשיו חלק מהפרויקטים התחילו לשווק שם בשוק החופשי.
לכאורה עושה רושם שנווה שמיר יותר מתאים...

• הוסף לסימניות
נווה שמיר יהיה כנראה מעורב עם דתיים או חילונים אבל לא ידוע על אמריקאים.
רמה ד יותר חרדי בעיקר ישראלים אבל יש כמה פרוייקטים ששיווקו גם לאמריקאים.
אני מציע שתירשמו להגרלות המשך של מחיר למשתכן שיש עכשיו . בהגרלות האלו האיכלוס קרוב ויש דירות גדולות (בד"כ, צריך לבדוק בכל הגרלה לגופה) ותוכלו לחסוך כ-30 אחוז ממחיר השוק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בנווה שמיר יש הרבה חרדים וגם חרדים מודרניים, המיעוט הם חילוניים ודתיים. נשמע שד'4 תהיה יותר חרדית כי היא מיועדת לחרדים מלכתחילה. מצד שני רמה ה' אמורה להיות יותר ירוקה ומטופחת, והמחיר של דירות ברמה ה' גבוה קצת יותר בגלל זה.

• הוסף לסימניות
רמה ד' שכוינה ענקית עם כל הסגוננות ועם עתיד ענק מבחינת הכל....
נווה שמיר נראה שכונה טיפהלע מרוחקת מהכל...

• הוסף לסימניות
רמה ד' שכוינה ענקית עם כל הסגוננות ועם עתיד ענק מבחינת הכל....
נווה שמיר נראה שכונה טיפהלע מרוחקת מהכל...
אתם גרים בבית שמש?
כי אני רואה את רמה ה דקה וחצי מא שזה לכל הדעות הכי מרכזי
וצמוד ל מ-3
וקרוב לג-2 ופארק ירמות
ובצד השני?
איכות חיים ושקט
לדעתי זה אידאלי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

מה לדעתכם עלינו לבחור.

בתודה מראש.

@Selulari דבר ראשון - שלום עליכם! ושנזכה שבקרוב להיות כבר אחרי הקורונה, והעליה וכל הסובב אותה יהיו על מי מנוחות ובס"ד.

לגבי בחירה בין השכונות. רמה ד' אין ספק כי היא עיר בפני עצמה ונבנית בתכנון גבוה יותר ממה שהיה בשכונות שקדמו לה.
לגבי אופייה קשה לדעת כעת. היות וכחצי מהשכונה נמכרה במסגרת מחיר למשתכן אין דרך לדעת כעת מה תהיה אופייה המדויק, וודאי שלא באזורים מסוימים.
רמה ה' - גם היא, כחצי מיח"ד נמכרו במסגרת מחיר למשתכן. ולפי המידע מהרשימות הנמצאות בידינו ולפי תיעודים שקיבלנו מהכנסים שערכו הקבלנים לזוכים, אנו רואים בברור שרובם ככולם חרדים למהדרין, גם כאן על רוב גווניו וקהילותיו.
ולגבי הדירות ברמה ה' בשוק החופשי, הקבלנים שמשווקים במרץ, פונים לציבור החרדי-חוצניקי. חלק גדול מהפרסום הוא בחו"ל, וגם כאן בארץ חלק נכבד ממנו הוא באנגלית.
מה שבעצם יתן לשכונה גם גוון חרדי חוצניקי.

בשיחות שלנו עם משווקים רבים בעיר, רבים נוטים להמר על שכונה בסגנון אזור "רוממה" בירושלים. חרדים חוצניקים וישראלים משפרי דיור. מה גם שרמה ה' מתחברת לרמה א'.
למשל פרויקט "עץ השקד" - שהוא אגב אחד הפרויקטים הכי מוצלחים ברמה ה'. נמכרו עשרות דירות לציבור חרדי בחו"ל - אמריקאים.

נשמח לתת מידע ומענה בהרחבה רבה יותר דרך האימייל או בטלפון. תוכלו לפנות אלינו דרך קישור זה ונסייע בשמחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

שאלה לחברי הפורום. האם נכונה השמועה ששכונת רמת בית שמש ד3 ו ד4 יש בה אוכלוסיה מעורבת כל מיני זרמים ועדות. ו ד1 ו ד2 יותר ליטאית וחסידית.

אשמח אם תוכלו לשתף ידע לגבי אוכלוסיית הרוכשים בד3 ו ד4 ומה ההבדל ביניהם לרמה ה.

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

שאלה לחברי הפורום. האם נכונה השמועה ששכונת רמת בית שמש ד3 ו ד4 יש בה אוכלוסיה מעורבת כל מיני זרמים ועדות. ו ד1 ו ד2 יותר ליטאית וחסידית.

אשמח אם תוכלו לשתף ידע לגבי אוכלוסיית הרוכשים בד3 ו ד4 ומה ההבדל ביניהם לרמה ה.

בתודה מראש
לא יודעת לענות לך על השאלה,
אבל המלצתי לך שכדאי לכם לשכור דירה ברמת בית שמש א' ולבדוק את המקום, האוכלוסייה, הקהילה וכו'....
קודם כל כדאי לבדוק את המקום לפני שקונים...... ע"מ לא להתחרט בשלב מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
כן הבעיה שהמחירים רק עולים ורוצים להשקיע במקום שבעוד יהיה מתאים עבורנו.
המליצו לי על ד4 או ה1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה