נווה תלאות - גרסה ווקאלית - יונתן שטרן

• הוסף לסימניות
שלום חברים,

שמח לשתף אתכם ביצוע ווקאלי שלי לשירו של יונתן רזאל "נווה תלאות"

מצורף קישור ליוטיוב:

https://www.youtube.com/watch?v=yrn4bt-VttQ
החסומים מוזמנים לכתוב היכן פתוח להם כדי שאעלה לשם. בבקשה לא להעלות את קובץ השיר לפה.

אשמח לשמוע את דעתכם!

יונתן

• הוסף לסימניות
אליפות. תענוג לאוזניים! נראה לי שהמשיח חייב לבוא כבר כי אנחנו נהנים יותר מידי בעומר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!
אני נמנע מלהעלות את קובץ השיר, מאחר ויתכן שהוא יכנס לאלבום בהמשך..
האם יש אתר שפתוח לחסומים שאפשר לפרסם אותו שם? (jmusic, קול חי וכו')

• הוסף לסימניות

לא אני העלתי את זה.....
אני מודה, הקשבתי מהג'מבו ולא הורדתי, כי אני אוהבת את הביצועים שלכם, ונהנתי מאד
אבל אני חושבת שיש פה משהו מאד לא ראוי,
המבצע כותב שהוא לא רוצה להעלות לכאן והודעה אחכ מעלים את זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני מודה, הקשבתי מהג'מבו ולא הורדתי, כי אני אוהבת את הביצועים שלכם, ונהנתי מאד
אבל אני חושבת שיש פה משהו מאד לא ראוי,
המבצע כותב שהוא לא רוצה להעלות לכאן והודעה אחכ מעלים את זה
אני גם חשבתי כך, לכן גם הדגשתי שזה לא אני...
אבל אני לא מבין אם הוא לא רוצה אז שלא יפרסם את זה בכלל.
היום מאוד מאוד קל להוריד שירים מיוטיוב וכו' ,
אז מה ההבדל????

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד!!!! כמו תמיד.
פירוק אקורדים מטורף, עיבוד מעולה.
אליפות. תענוג לאוזניים! נראה לי שהמשיח חייב לבוא כבר כי אנחנו נהנים יותר מידי בעומר...
וזה נכון לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
אם אינני טועה השתתפתם בתוכנית של "הקול הבא" עונה ראשונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה