נוזלים באוזניים

• הוסף לסימניות
בתי סובלת כל פעם בחילופי עונות מנוזלים באוזניים ומידי פעם גם בדלקות.
מחיפוש קצר בפורום ראיתי הרבה המלצות על המכשיר אייר פופר.
ניסיתי להשיג אותו בגמחים שונים והכל תפוס.
חשבתי לקנות אותו וזהו, הבעיה שהמחיר שלו גבוה (1150)
מישהו כתב פה שיש השתתפות מהקופה וגם באתר שלהם כתוב שיש החזר.
כשהתקשרנו לסוכן הוא אמר שאין החזר.
האם יש מישהו שמבין בזה ויוכל להחכימיני?

• הוסף לסימניות
מנסיון, לא כדאי לקנות לפני שמנסים, אנחנו לקחנו מגמח, גם קשה להסתדר עם זה וגם הילד סבל מכאבים מאד חזקים בפעולה של המכשיר ובשום אופן לא הסכים יותר, נאלצנו להחזיר לגמה ולנתח. אולי תנסי גמח בעיר אחרת.

• הוסף לסימניות
טיפול בנרות הופי יכול לפתור את הבעיה. חוזרים על הטיפול אחת לשלושה חודשים.

• הוסף לסימניות
אין החזרים, מניסיון. בררתי בכל הקופות.
חודש אני בהמתנה למכשיר מהגמ"ח.
אתמול קיבלנו אותו סוף סוף.
צריך להמתין בסבלנות, מקווה שישתלם אי"ה.

ד"א יש גמ"ח בב"ב נר רחל או משהו כזה שיש לה במלאי 2 כרגע.
אין לי את הטלפון שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 310;1464971:

איפה מטפלים בנרות הופי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 310;1464971:
הרופאה אמרה לי: תעשי איזה דברים אלנטרנטיביים שאת רוצה, רק לא נרות הופי. קחי בחשבון. אנחנו ניתחנו ונושענו.

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר שאני מלווה למי שצריך.
כרגע הוא נמצא אצל מישהו ואמור לחזור אלי.
צרי קשר באישי

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש נוזלים באוזניים בצורה משמעותית. כרגע אנו בהמתנה לתור למכון שמיעה ע"מ שיעריכו בצורה מדוייקת כמה הוא שומע. אח"כ כנראה יומלץ לנו ניתוח כפתורים.
עד שיגיע התור... אנחנו מטפלים בהומואופתיה. יש לאימי ניסיון מעולה בעבר בטיפול בהומואופתיה עבור נוזלים באוזניים עד כדי שנחסך ניתוח.

מקווים גם בעז"ה.

• הוסף לסימניות
יש לי גמ"ח ב"ה.
ובו 8 מכשירים
בקרית הרצוג. בני ברק.
יעיל וקל לשימוש כל מי שלקח החזיר מרוצה! כמובן בתנאי של עיקביות ושיתוף פעולה מצד הילד לדעתי לא פחות מגיל 4)
25 ש"ח ל-7 שבועות.
צ'ק פיקדון
צרי קשר באישי יש פנוי.

• הוסף לסימניות
מה עושים עם ילדה בת שנתיים וחצי עם מעט נוזלים באוזנים? יש דרך אלטרנטיבית?
מדי פעם יש ירידה בשמיעה שעוברת מעצמה, כדאי לטפל או לחכות שיעבור לבד?

• הוסף לסימניות
אולי רפלקסולוגיה יכולה לעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה