נוזלים באוזניים

• פותח הנושא ASUS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לילד הגדול שלי היה בעיות שמיעה, הלכתי לדוקטור קוזניצקי, והיא שאבה לו את הנוזלים דרך האף עם צינור שמחובר לברז... ואחרי טיפול אחד הילד שלי התחיל לשמוע ולדבר באופן מיידי,
לצערי הדוקטור קיבלה התקף לב והפסיקה לעבוד, ולילד הקטן שלי גם יש נוזלים באוזניים, האם משהו ממכם מכיר רופא אוזניים שיכול לשאוב נוזלים דרך האף באותה שיטה, לצערי לבינתיים ניסיתי לעשות לילד ניתוח כפתורים שלא עזר להרבה זמן

• הוסף לסימניות
כן אבל אני הייתי מעדיף טיפול כמו שעשו לילד הראשון שלי, דרך האף ואני לא מצליח למצוא משהו שעושה את זה, השיטה דרך הנר, זה סיכון לתוף ניתוח כמו ניתוח תמיד קיים סיכון, דרך האף הסיכון נשמע לי הכי נמוך ומאחר והתנסיתי בו וקיבלתי תוצאה מעולה שפתרה לתמיד את הבעיה, (עבר כבר 4 שנים...) והיום הבעיה הפוכה... הילד הגדול השמיעה שלה כל כך חדה, שכל לחש הוא שומע, כך שרעש בדציבלים סבירים נשמעים לו כמו רעש...

• הוסף לסימניות
אייר פופר, לא מסוכן בכלל!!!!!!!!
זה דרך האף בלי שום סיכון!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה