נוזלים במגירת הירקות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על סיבה ופתרון? תודה!

• הוסף לסימניות
לפעמים הצינור שיורד מאחורי המקרר ואמור להעביר את המים לתוך מגש קטן מאחור לא מכוון טוב והוא נכנס לתוך המקרר.
כך היה אצלנו במקרר הקודם ז"ל

• הוסף לסימניות
איזה מקרר זה?
יכול מאוד להיות שהצינור שמוביל אל מאחורי המקרר סתום. המקום הנפוץ ביותר לסתימה הוא בין המקפיא למקרר.
לכאורה, אם את מפשירה את המקרר, אבל לגמרי לגמרי לגמרי, ופותחת את המקום של הניקוז, בתקרה של המקרר (התחתית של רצפת המקפיא), ומנקה שם היטב - הסתימה יכולה להפתר. עם זאת, זה יכול לקרות גם במקומות נוספים (בתחתית המקפיא עצמו).
האם כשניקית את המקפיא שפכת מים? זה יכול לגרום לזה (גם משנים קודמות).

• הוסף לסימניות
עוד לא ניקיתי... :(
מקרר סמסונג הפוך. איפה הצינור הזה ממוקם?

• הוסף לסימניות
מאחלת לך לגמור מהר ובנחת :)
לגבי ההפוכים אין לי שמץ של מושג.

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע בדיוק אותה הבעיה, במקרר אפולו תדיראן.
אני רואה שהטפטוף הוא מהמקפיא, וזה התחיל לפני הנקיון, מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
מקרר הפוך?
אם לא, תסתכלי מה שכתבתי למעלה. גם לי יש תדיראן וב"ה פתרתי את הבעיה. אם את צריכה עזרה את יכולה לפנות אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1243371:
יש לי כרגע בדיוק אותה הבעיה, במקרר אפולו תדיראן.
אני רואה שהטפטוף הוא מהמקפיא, וזה התחיל לפני הנקיון, מה זה יכול להיות?
המקרר שלי, גם אפולו תדיראן, עשה אותו דבר לפני כמה שבועות, אחרי שזה רק טיפטף כמה ימים הוא הפסיק לקרר ולהקפיא לגמרי.
הסיבה - המאוורר של הפריזר שבק חיים. טכנאי החליף מאוורר וב"ה הכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1243427:
המקרר שלי, גם אפולו תדיראן, עשה אותו דבר לפני כמה שבועות, אחרי שזה רק טיפטף כמה ימים הוא הפסיק לקרר ולהקפיא לגמרי.
הסיבה - המאוורר של הפריזר שבק חיים. טכנאי החליף מאוורר וב"ה הכל הסתדר.
לפעמים המאוורר לא מתקלקל אלא שמצטברת סביבו שכבה של קרח שמונעת ממנו לפעול. כדאי לבדוק את זה לפני שמזמינים טכנאי להחליף מאוורר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה