דרוש מידע נוזל כלים פיירי מזוייף, האם נתקלתם?

• הוסף לסימניות
לפני כחודש - חודש וחצי, קניתי בחנות נטו חיסכון במודיעין עילית נוזל כלים פיירי במבצע (נדמה לי 8.90 ש"ח).
למעשה, הוא ממש לא התנהג כמו פיירי רגיל, ניקה פחות טוב, הנפיק מעט מאוד קצף, והיה לו ניחוח של חומר ניקוי חריף.
מה עושים בכזה מצב? הנחנו שאולי הוא עמד בשמש, השתמשנו איתו לכלים שדורשים פחות ניקוי יסודי, וחיכינו בסבלנות שייגמר החומר. על זיכוי לא חשבנו, ומן הסתם החשבונית הושלכה לפח הקרוב בסיום הקנייה, כנהוג.

בשבוע שעבר התפרסם על מפעל לייצור פיירי מזוייף, שעל פי החשד פעל במשך תקופה ארוכה. מתעורר אצלי הרושם שהסחורה של המפעל הגיעה אלי הביתה, ומשם גם ה"מבצע" המיוחד.
יצוין שבאותו שבוע היה מבצע על תכשיר הניקוי גם במשנת יוסף.
אם גם אתם נתקלתם בחוויה דומה באותה חנות או באותה הרשת, שתפו אותי. מן הראוי שהצרכנים יקבלו פיצוי.

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר שימכרו בנטו חיקויים, אבל יכול להיות...
מה שכן שימי לב שבנוזל כלים של פיירי בבקבוקים הלבנים (הגודלים) יש מחצית מכמות החומר הפעיל מאשר בבקובוקים הקלאסיים (הקטנים יותר), כך שהם פחות טובים... (כמובן לא מדברת על חיקוי, שזה מן הסתם זבל לגמרי)

חודש טוב

• הוסף לסימניות
אכן כן.
מה לעשות עכשיו? אין כל כך מה חוץ מלא לקנות פיירי שחשוד בזיוף (התווית היה נראית לא מקורית!)
ממליצה על ניקוי לכלים מוצלח: סבון כלים פשוט (לא מזוייף) מעורבב עם שמן אורנים
עבודה חזקה וטובה.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי על המדף בנטו גם את הרגיל, המיובא רשמית ומתחתיו את המזויף.
2 סוגי פיירי, 2 מחירים. לפי הכיתוב מאחורה אפשר להבין מה מקורי ומה מזויף. המזויף יותר זול.

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר שימכרו בנטו חיקויים, אבל יכול להיות...
מה שכן שימי לב שבנוזל כלים של פיירי בבקבוקים הלבנים (הגודלים) יש מחצית מכמות החומר הפעיל מאשר בבקובוקים הקלאסיים (הקטנים יותר), כך שהם פחות טובים... (כמובן לא מדברת על חיקוי, שזה מן הסתם זבל לגמרי)

חודש טוב
כתוב על המדבקה 24% חומר פעיל, אני חושב שזו הכמות הרגילה.
אכן כן.
מה לעשות עכשיו? אין כל כך מה חוץ מלא לקנות פיירי שחשוד בזיוף (התווית היה נראית לא מקורית!)
ממליצה על ניקוי לכלים מוצלח: סבון כלים פשוט (לא מזוייף) מעורבב עם שמן אורנים
עבודה חזקה וטובה.
מה זה שמן אורנים, ואיפה קונים אותו? הוא לא מייצר בעצמו כתמי שמן?

• הוסף לסימניות
כן זאת הכמות הרגילה... אז אם זה לא עבד כמו שצריך כנראה זה אכן זיוף
ממש מבאס
והייתי מציעה לפנות לחנות ולבקש הסברים... סופר מכובד לא אמור למכור חיקויים של מותגים

• הוסף לסימניות

מה זה שמן אורנים, ואיפה קונים אותו? הוא לא מייצר בעצמו כתמי שמן?
אחרי שנפלתי כמה פעמים על המזויפים, שהם יותר גרועים ממים,
עברתי לספארק, ואני כבר לא מתגעגעת לפיירי :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן, קרה לחמותי.
היא התקשרה לשירות לקוחות
אמרו לה להסתכל התוית אם יש שגיאות הקלדה
(כמו ן במקום ו...) ואם כן זה מזויף.
הם שלחו לה שובר לקנית אחר וביקשו לדעת את פרטי החנות בה נמכר.
חשוב לציין שלבעלי החנויות אין דרך לעלות על זה כי הזיוף הוא דרך סוכנים.

• הוסף לסימניות
בגדול קורה הרבה פעמים שיש זיוף של פיירי - מייצרים את זה ערבים מהרש"פ
כשקונים לבדוק מאחורה שאין שגיאות כתיב, - אם יש (וזה קורה הרבה..) אז מדובר בחיקוי.

• הוסף לסימניות
הדליל יותר הוא המזוייף/הגרוע

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה כשהיה "יש חגיגה" גם היה נראה לי 1+1 על פיירי..

• הוסף לסימניות
לפני כחודש - חודש וחצי, קניתי בחנות נטו חיסכון במודיעין עילית נוזל כלים פיירי במבצע (נדמה לי 8.90 ש"ח).
למעשה, הוא ממש לא התנהג כמו פיירי רגיל, ניקה פחות טוב, הנפיק מעט מאוד קצף, והיה לו ניחוח של חומר ניקוי חריף.
מה עושים בכזה מצב? הנחנו שאולי הוא עמד בשמש, השתמשנו איתו לכלים שדורשים פחות ניקוי יסודי, וחיכינו בסבלנות שייגמר החומר. על זיכוי לא חשבנו, ומן הסתם החשבונית הושלכה לפח הקרוב בסיום הקנייה, כנהוג.

בשבוע שעבר התפרסם על מפעל לייצור פיירי מזוייף, שעל פי החשד פעל במשך תקופה ארוכה. מתעורר אצלי הרושם שהסחורה של המפעל הגיעה אלי הביתה, ומשם גם ה"מבצע" המיוחד.
יצוין שבאותו שבוע היה מבצע על תכשיר הניקוי גם במשנת יוסף.
אם גם אתם נתקלתם בחוויה דומה באותה חנות או באותה הרשת, שתפו אותי. מן הראוי שהצרכנים יקבלו פיצוי.
אני קניתי גם בנטו חיסכון כמה פעמים והסבון לא הקציף היה יותר כמו מים עד שבדקתי מאחורה לבקבוק כתוב ייבוא עבור רש''פ ועזה ניסיתי להתקשר לטל' שכתוב מאחור והמענה: שהמספר איננו מחובר מפה הבנתי לבד שזה חיקוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה