שואב שוטף נוזל ללא קצף לדרימי? עכשיו במבצע בסנונית!

• הוסף לסימניות
זה לא בעיה להשתמש בשואב שוטף דרימי עם חומר לא של דרימי?

• הוסף לסימניות
יש לטאצ גם חומר פצצה
איפה מוכרים אותו בירושלים?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו את הריצפז, אבל הריח שלו לא מספיק חזק.

מישהוא יודע אם זה בטיחותי להשתמש בכל החומרים האלו?
כי בחוברת של דרימי כתוב שאין להשתמש בשום חומר אחר מלבד מה שמיוצר על ידם.

• הוסף לסימניות
יש חומר של דרימי מקורי עם ריח?
כי יש לי את הנוזל הכחול הזה, ואין לו שום ריח

• הוסף לסימניות
יש גם את זה,
רק שמעתי המלצה. לא מניסיון
המחיר הוא 15 ש"ח לליטר.
1745701565080.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לטאצ גם חומר פצצה
איך הוא מנקה?

• הוסף לסימניות
גו'נסון תוצאה מושלמת
עד היום קניתי בריח בית מלון
קנינו עכשיו גם את הריח שנקרא שיין בהמלצת החנות וואו הוא מדהים יוקרתי כזה, אני ספציפית לא הייתי בחנות והם באמת צדקו שהוא מדהיםםם
ממליצה ורוצה להגיע לחנות ולבדוק איזה ריחות מדהימים יש, אני אוהבת לגוון...

• הוסף לסימניות
יש לTNX חומר מעולה מריח מעולה ומרוכז מאד (משתמש במכשיר נרוואל עם מילוי חומר אוטומטי שהוא מועט מאד ועדיין מריחים ממשם יפה) וגם לא משאיר סימנים לעומת ג'ונסון שהשאיר אציל הרבה סימנים, קצת יקר יחסית אבל לטעמי שוה

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג בבני ברק גונסון או סנונית?

• הוסף לסימניות
יש לTNX חומר מעולה מריח מעולה ומרוכז מאד (משתמש במכשיר נרוואל עם מילוי חומר אוטומטי שהוא מועט מאד ועדיין מריחים ממשם יפה) וגם לא משאיר סימנים לעומת ג'ונסון שהשאיר אציל הרבה סימנים, קצת יקר יחסית אבל לטעמי שוה
יש להם 3 ריחות, איזה מהם?
גם לי הג'ונסון משאיר סימנים, אני מחפשת משהו איכותי

• הוסף לסימניות
דרימי פרו 14 כשמפעילים אותו לניקוי עצמי
כל כמה דקות מראה שמיכל המים מלכלכים מלא וצריך לרוקן אפי' שהוא לא מלא
נתקלתם בזה? נשמח לשמוע על פתרונות אפשריים.
תודה

• הוסף לסימניות
מכירים את החומר הזה? כמה מזה שמים בשואב שוטף כל פעם?
1749618896744.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה