נוחעם מונה כמנהל אשכול קרייאטיב בבולטון פוטנציאל

• הוסף לסימניות
המשרד הכי גדול, עם הקרייאטיב הכי מפותח.

בעזרת השם, זה יביא שינוי ענק לשפה הקרייאטיבית החרדית. שאפו ענק לבריסק ולנוחעם.

מאחל לו הצלחה בשם כולנו.

:):):)

• הוסף לסימניות
מזל טוב, מזל טוב..
והיה ראשיתך מצער ואחריתך ישגה מאד.

• הוסף לסימניות
ברכות למעצבים ב'בולטון', זכיתם!

• הוסף לסימניות
יפה!אם נראה שינוי במודעות המשעממות של בולטון נדע שידו של נוחעם התחילה ללוש משהו,

• הוסף לסימניות
מישהו שאלה אותי באישי, אם הפכתי לכתב הסלבז בפרוג, וזו היתה תשובתי:

הממ, לפי מבטי הצר והקטן, זה לא בשורה נקודתית לנוחעם, או לבולטון.

זו בשורה לכלל עולם הפרסום. זו רעידת אדמה.

כי אם, מהיום, נתח ענק של הפרינטים של בולטון יתחילו להיראות כמו שצריך, אזי כל הפרסומאים החרדיים ירססו זז-קל על מכונות החלודה המקרטעות שלהם.

זה ראש השנה לעולם הפרסום. ממש כך.

כך לדעתי כתלמיד (וירטואלי) מעריץ של נוחעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;793078:
זו בשורה לכלל עולם הפרסום. זו רעידת אדמה.

זה ראש השנה לעולם הפרסום. ממש כך.

הי הי, לא להסחף רחוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;793081:
הי הי, לא להסחף רחוק.

זה לא רחוק,
בולטון הוא אחד מהמשרדים, המקובעים, הישנונים,
שכל גרפיקאית כמעט מוציאה פרינטים יפים יותר,
וכל אדם שני מוציא קופי משופשף יותר מאשר המודעות הישנוניות וחסרות המעוף שלהם.

מה כן?
כן יש אנשי שיווק חזקים המצליחים להביא לקוחות למשרד,
ברגע שמשהו שם יזוז ויזוז רציני יהיה לזה מייד ביטוי בתגובת שרשרת רצינית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;793087:
זה לא רחוק,

מה כן?
חשבתי שרק אני חושב ככה,
אפשר לומר על הפרינטים שלהם "חילול ה' " :)
אני לא מבין לפעמים עד כמה אפשר לזלזל במודעה...

באמת בשורה... מעניין לראות את הפרינטים הבאים. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;793087:
זה לא רחוק,

מה כן?

המשרד אכן מקובע מאד, אך גם ללקוחות יש מה להגיד ובולטון יודעים להפגיז לפעמים עם קופי מנצח, אני בטוחה שנוחעם יביא לשינוי אך מכאן ועד ראש השנה לפרסום הדרך רחוקה.

• הוסף לסימניות
אולי הוא יידע לא לעציב את המגזר החרדי עם הבשורה המרגיזה כל רואהו שRC ממש הולך לשמח אותם....
איזה עליבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;793038:
המשרד הכי גדול, עם הקרייאטיב הכי מפותח.

בעזרת השם, זה יביא שינוי ענק לשפה הקרייאטיבית החרדית. שאפו ענק לבריסק ולנוחעם.

מאחל לו הצלחה בשם כולנו.

אוהו עכשיו סוף סוף הסוד נחשף למה נוחעם עזב את משרדו.
נוחעם ייתן לבולטון לספוג קצת את שיטתו
והלקוחות יהרהרו על היצירות החדשות שהדא הוא דכתיב. כשהסטנדרים (נוחעם ובולטון) מתחברים...
ואילו אנו נאמר
אילו נגלה דבר זה בימי וכו'
היה רצים אלפי פרסאות להשיג אותו (את נוחעם)
שיעבוד במשרדיהם
כמובן שזה יגרור שכל חברות הפרסום ישאלו למה להפסיד 13% מנתח השוק
וזה יגרום להעלת רמת השוק כפשוטו ממש

• הוסף לסימניות
רק לי עצוב לראות תגובות כאלו בפורום שאמור להיות מקצועי לפרסומאים?
רק אותי מפחיד שבולטון פוטנציאל יאבד את הקו הנקי, השיווקי, החד הממתג והמוכר שלו, לטובת חידות ובדיחות קודים? ואין סוף פרינטים חסרי מיתוג בסיסי????

כאחת ששותפה לא פעם למחקרים מעמיקים הכוללים סקרים, קבוצות מיקוד, פסיכולגים שמנתחים חשיבה צרכנית, בניית ספרי מותג ועוד, אני מצדיעה לא פעם ליכולות של אנשי הצוות בבולטון פוטנציאל, לעורר מכירות תוך מיצוב המותג ושמירה על ערכו הגבוהה.

לא מכירה אישית את נוחעם, מיצירותיו בעבודתו הקודמת ניכר שמדובר בבחור יצירתי ומוכשר, אבל אם כל הכבוד יש עוד מרחק ללכת בשביל 'לשחק' במותגים יקרים. ואין עבורו בית ספר טוב יותר מאשר בולטון פוטנציאל ללמוד את המקצוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שילת_250;795825:
רק אותי מפחיד שבולטון פוטנציאל יאבד את הקו הנקי, השיווקי, החד הממתג והמוכר שלו, לטובת חידות ובדיחות קודים? ואין סוף פרינטים חסרי מיתוג בסיסי????

אני מבין שהשורות האלו נכתבו לאחר בדיקה מעמיקה של מצב המכירות הירוד אצל לקוחות פרסום נוחעם מול הזינוק החד של לקוחות בולטון כ'בגיר' 'גלית איטליה' 'יד לאחים' ועוד שלל פרינטים עם הקו הנקי והשיווקי החד והממותג...

ועכשיו ברצינות, בעולם הפרסום בו כולם שוחים עם הזרם, תגובה כשלך ראויה להערכה, אך במקרה הזה הציבור כמו גם הברנז'ה הפרסומאית מביעים התלהבות של ממש מהשיתוף פעולה המבורך ל- 2 הצדדים ברמה שווה.
נכון שלנחום ברזסקי עושה טוב לעבוד עם תקציבי פרסום נכבדים בסדר גודל של בולטון, אבל כל מי שמרפרף על עיתוני המגזר מבין ש'בולטון' - שממוצב היום כמשרד מוביל (בשטחי פרסום ;) ) זקוק בדחיפות לרענון קריאטיבי עוצמתי ונועז מול היציאות המבריקות של המתחרים כמו מימד שמשאירים אותו הרחק מאחור.

• הוסף לסימניות
פוס - ראית נכון
קפצתי לביקור, מה אסור? בכל זאת הקמתי את הפורום הזה אי פעם :)

קופירייט
אם נוחעם הולך לייצג את בגיר גלית איטליה ויד לאחים - מצוין!
יערב השת"פ לכל הצדדים, רמת הלקוחות האלו מצויה גם במשרדים שלא מבינים פרסום ומיתוג מהו.

אם בולטון יפקירו גם תיקים כמו שטראוס, מרכנתיל, הצורפים, נירלט, ואפילו סולגר
אולי בטווח הקרוב יהיה למרפרפי העיתונים אקשן של ריענון, אבל הם עלולים מהר מאד למצוא את עצמם בהיקף לקוחות ותקציבים של מימד, ולא נראה לי שמישהו בבולטון היה מעוניין להתחלף...

מה שבטוח, ימים יגידו...
אני רק 14 שנים בענף, ובכל זאת הימים אמרו לי דברים רבים.

קופירייט
אם אתה פוגש את נוחעם
תן לו עיצה טובה, היום הוא יצחק ממנה, אם הוא יעבוד גם בעוד שנתיים בבולטון אין ספק שהוא יפנים אותה.

וזאת העצה הטובה שלי:
כשמסביבך עומדים כרישי פרסום כמו דנה בריל והחברים, תסתכל, תשאל, תשתוק ורק אז תדבר.

גילוי נאות:
1. אשמח מאד לראות בעתיד את נוחעם המשופשף מטפל במותגים הגדולים בישראל!!!
2. מעולם לא עבדתי בבולטון פוטנציאל, אבל תמיד כשרציתי ללמוד, הם היו שם ללמד ולעזור! (בלי לבקש תמורה!!) הרבה מהקריירה והמקצועיות שרכשתי במשך השנים, שלהם.

• הוסף לסימניות
פתאטי לחשוב שכל התקציבים האלו נמצאים בבולטון בגלל הרמה המקצועית שלהם
רק להיזכר בקמפיין האחרון למרכנתיל מתעוררים גירודים עזים בפדחת... בפרט בהשוואה לקמפיין של טפחות..
מבחינה קריאטיבית מקצועית, מימד, גל אורן ואפילו תוצאות בהרבה מקרים אוכלים את בולטון בלי מלח למרות שבבולטון יושבים מקצוענים מהשורה הראשונה, אבל עם כ"כ הרבה תקציבים הם בהחלט זקוקים לרענון כוחות, והעובדה שבחלונות הגבוהים השכילו לצרף את תמיר & נחום בטיפול במותגים הגדולים של ישראל תוכיח.

• הוסף לסימניות
שילת,

נכון שבבולטון שמרו כל-כך בקנאות על מיצוב הלקוחות שלהם כמותגי על, גם במחיר של פרסומים גנריים להחריד. גם במחיר של יציאות של משחקי מילים מדובלים, גם במחיר של אדפטציות חסרי מיקוד. (ולא אשמתם, זו היתה דרך השטיבל החרדית מימים ימימה, ולא באמת מישו נשף בעורפם)
ומה? מעניין שרוב משרדי הפרסום החילוניים, יודעים לשמור על מיצוב לקוחותיהם על אף פראיות קרייאטיבית. אני תוהה כמה פרסים היו גורפים החמישיה הראשונה לעומת אלו שבשניה.
טוב, מזה משנה, העיקר שהזולה מתרעננת...
:)

• הוסף לסימניות
המיתוג החדש במושגי בולטון

קודם כל בקשה לחברי הפורום.
נא לשמור על כבוד ערכינו במקומם: בעולם הפרסום אין ראש השנה וכואב הלב לראות את הערך העליון של חילול ד', יורד לדיוטות נמוכות ומושפלות כל כך.
באשר לשינוי, בדיוק השבוע ניערתי את העיתון (בעצבים, כבר אמרנו?) לנוכח המודעה המיובשת והאנמית של בולטון: "מהיום חומר לרצפה בניחוח אבקת כביסה". עולם הפרסום שם נגמר בשורה האחרונה של הבריף, ומשם עובר ישירות למחלקת הגרפיקה.
מה זה אמור להיות?
קודם כל מי שרצה יכל עד היום להוסיף מעט מרכך לדלי, והניחוח היה לו גם בשנה שעברה, אף אחד לא מחכה לסוד.
חוץ מזה, אין דרך קצת יותר מדברת ללב מעבר ללקוניות מסורבלת כזאת?!
אם זה נקרא מיתוג, אז למיתוג יש הגדרה חדשה: "קיבוע מוצרים וחברות במקום בנאלי ומיושן".
תגידו בשביל מה צריך חברת פרסום? תפתחו את העיתון שלפני 30 שנה. זה מה שתמצאו שם לפני שרחל בולטון זיעזעה את השוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה