אין לי המלצה, אבל יש לי סיפור:שלום
מחפשת המלצה לנוירלוג ( עדיף גבר) טוב בירושלים שמתמחה בכאבי ראש
עדיף שעובד עם הכללית?
מישהוא מכיר אולי את מרפאת כאב ראש בשערי צדק? יש המלצות לשם?
המטופל חושב שלא קשור ללחץ, למרות שיתכן שכן , לכן אם ילך ויבדוק וכל דבר אחר ישלל אולי יתחיל להאמין שקשור...אם יש סיכויים שהכאבי ראש נהיה מלחץ לא צריך ניורולוג אלא פסיכייטאר
לרוץ לפסיכיאטר סכנה לחכותהמטופל חושב שלא קשור ללחץ, למרות שיתכן שכן , לכן אם ילך ויבדוק וכל דבר אחר ישלל אולי יתחיל להאמין שקשור...
זה כאבי ראש שהולכים ובאים כבר כמה שנים בזמנים שונים ובעוצמות שונות
למה סכנה?סכנה לחכות
פסיכיאטר שבררתם טוב לפני שהלכתם ?למה סכנה?
האמת, כבא היה אצל פסיכיאטר ושלח אותו לפסיכותרפיה, המטופל פחות מאמין שכאבי ראש יכולים להפטר מפסיכותרפיה ולכן רוצה ללכת לנוירולוג
למה סכנה?סכנה לחכות
מקוה... זה כן היה בשלוב של עוד כמה דברים שדיווח עליהם והרופא אמר שלדעתו הכל קשור והוא צריך ללכת לפסיכותרפיהפסיכיאטר שבררתם טוב לפני שהלכתם ?
שלום
מחפשת המלצה לנוירלוג ( עדיף גבר) טוב בירושלים שמתמחה בכאבי ראש
עדיף שעובד עם הכללית?
מישהוא מכיר אולי את מרפאת כאב ראש בשערי צדק? יש המלצות לשם?
אשמח אם תוכלי לפרט קצת.אין לי המלצה, אבל יש לי סיפור:
אדם שעבר קורונה וסבל מכאבי ראש איומים תקופה ממש ארוכה-יסורים.
כבר הלכו לבדיקות הכי מפחידות...
ואז המליצו לו על שתיית שיבא-עבר לחלוטין, חסדי ד'.
כך שאם זה קשור לפוסט קורונה-אולי שווה לבדוק
יש צמח בשם שיבא,אשמח אם תוכלי לפרט קצת.
כי אני ממש ממש סובלת מהתקפי מגרנה מטורפים מאז הקורונה...
אני רק לא יודעת איפה משיגים בשמיטה, בשנה רגילה-פשוט קונים עציץ ומשתמשים במסננת של הרב וייא.יש צמח בשם שיבא,
אאל"ט, מרוקאים שותים אותו כתה באופן שגרתי.
לוקחים כמה עלים, חולטים ושותים.
אפשר לעשות ריכוז גבוה ואז לקחת רק כף.
תתחילי לאט-לאט ותבדקי אם זה עושה לך טוב.
האמת שעכשיו פתאום נזכרת שסבתא שלי (מרוקאית) באמת הייתה מכינה לנו במשך שנים תה עם עלי שיבא.יש צמח בשם שיבא,
אאל"ט, מרוקאים שותים אותו כתה באופן שגרתי.
לוקחים כמה עלים, חולטים ושותים.
אפשר לעשות ריכוז גבוה ואז לקחת רק כף.
תתחילי לאט-לאט ותבדקי אם זה עושה לך טוב.
יופי!האמת שעכשיו פתאום נזכרת שסבתא שלי (מרוקאית) באמת הייתה מכינה לנו במשך שנים תה עם עלי שיבא.
אבל כבר כמה שנים שלא ראיתי את הצמח הזה, הבנתי שהוא בעייתי מבחינת חרקים.
יש מצב?
וגם אגב-
תה יש בו קפאין, זה לא יזיק?
הבנתי שדווקא צריך להימנע..
העניין הוא שהרופאה שלחה אותי לאיזה נוירולוג די בכיר.מה יקרה אם תנסי שבוע-שבועיים?
יש לי עוד המלצה מעולה, באישי-אם תרציהעניין הוא שהרופאה שלחה אותי לאיזה נוירולוג די בכיר.
כי אני כבר כמה חודשים עם הסיפור הזה, והיא כבר חששה לה' ישמור..
תודה לה' הכל נשלל, הוא אמר שזה נראה לו כמו מגרנה שהתעצמה יחד עם הקורונה.
ואחד הדברים שמעוררים ומעצימים את זה, זה קפאין וזה קיים בתה, קפה, קולה, וכד'
מכל הרשימה הזו אני שותה רק לפעמים תה או קצת קפה שחור אז ב''ה די בקלות ירדתי מזה.
ועכשיו שמחתי לשמוע שיש מי שמצא לזה פתרון, אולי ננסה את זה באמת בעז''ה.
תודה לך!
אני סובלת מכאבי ראש מאז שזוכרת את עצמי, בזמנים ועוצמות שונים.המטופל חושב שלא קשור ללחץ, למרות שיתכן שכן , לכן אם ילך ויבדוק וכל דבר אחר ישלל אולי יתחיל להאמין שקשור...
זה כאבי ראש שהולכים ובאים כבר כמה שנים בזמנים שונים ובעוצמות שונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים