נולדה לי אחות!

• הוסף לסימניות
כבר לא שיתפתי המון זמן.. אז אני שמחה לשתף בספר שיצא לי לצייר שניה לפני שנולדה לי התינוקת שלי-
אחות לאחים שלה כמובן...
זאת היתה חוויה נחמדה
אשמח לחו"ד
תינוקת.JPG
תינוקת3.JPG
תינוקת4.JPG

• הוסף לסימניות
התחברתי כל כך
לייק ענק

• הוסף לסימניות
חוץ מזה מהיולדת לא מספיק חיוורת, הכל מושלם וממממתוק!

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מדהים! זה ייצא כספר?
ו...טיפה'לה מפריע לי השיניים של הכבשה מעט ארנביות (לטעמי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהמם!!

• הוסף לסימניות
וואי! ממש חלומי! ורך...

• הוסף לסימניות
איזה קו חמוד!
הרבה נחת

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את הסבא והסבתא!!
חומד של ציורים וצביעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שמחה לשתף בפרויקט חוויתי שיצא מהסטודיו:)
אז ככה הלקוח הגיע אלי עם מיתוג, כמו שאני אוהבת - לוגו וכרטיס ביקור...

1000000506.jpg
לקחתי את המיתוג ויצרתי ממנו שפה לאתר,
אני אהבתי את התוצאה, הלקוח כמובן..

תודה לה'!

מוזמנים להכנס לאתר ולראות..
אבל חייבת לומר לפני - הסרטון משתנהההה - חתיכת סחרחורת, אני יודעת
הוא פשוט בעריכה כבר הרבה זמן..
1000000505.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה