נול הקסם - סרטוני הדרכה עבורכם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רחלי, אכפת לך להעלות שוב לג'מבו מייל?
(אני צריכה לנול של הצעיפים)
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1130922:
רחלי, אכפת לך להעלות שוב לג'מבו מייל?
(אני צריכה לנול של הצעיפים)
תודה רבה רבה!

הצלחתם לסרוג את הצעיף?

זה שוכב לי משנה שעברה כי לא הצלחנו להבין את ההוראות באנגלית.

יש הוראות בעברית או לחילופין איזה סרטון?

תודה

• הוסף לסימניות
רחלי ,
תוכלי בבקשה לעלות שוב את הסרטון?
הבת שלי מאד רוצה לסרוג את הצעיף
ואנחנו ממש לא מבינים את ההוראות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תזכירי לי מחר ואעלה בשבילך בעז"ה בשמחה! היום לא יהיה לי זמן לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1154402:
תזכירי לי מחר ואעלה בשבילך בעז"ה בשמחה! היום לא יהיה לי זמן לזה.

תודה רבה
יש לך אולי דף הוראות בעברית במקרה?
עבדנו לפי דף ההוראות באנגלית ונתקענו באחד מהשלבים.

בכ"א תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה על הסרטון זה עזר לנו מאד והצעיף יצא מאד יפה, עכשיו רציתי לעשות כובע יש למישהו הוראות? ואפשר לעשות את זה במתקן של הצעיף?
וגם אם יש עוד דברים שאפשר לעשות עם זה אשמח לדעת.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן קונים את הנול ומה מחירו.

• הוסף לסימניות
אני מניחה שבכל חנות יצירה. אצלנו באלעד-במרכז לגנים.

• הוסף לסימניות
בירושלים קניתי אצל שרה חנות צמר ישן ברח' חגי המחיר 29 ש"ח, זה תעסוקה לכל הגילאים הבת שלי בת 8 עשתה מאד יפה וגם אני אהבתי את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;1175381:
תודה על הסרטון זה עזר לנו מאד והצעיף יצא מאד יפה, עכשיו רציתי לעשות כובע יש למישהו הוראות? ואפשר לעשות את זה במתקן של הצעיף?
וגם אם יש עוד דברים שאפשר לעשות עם זה אשמח לדעת.
תודה לכולם!

בשביל כובע יש נול עגול...

• הוסף לסימניות
אני יודעת רק רציתי לחסוך השאלה אם זה אפשרי

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אבל מסתבר שלא.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להכין כובע מרובע (מלבן מקופן לשניים תפור בצד), (עם/ בלי פונפונים בפינות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה